Alfa ile Sorgulama 3 (+15)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Şunu Diyelim Konu Kapansin İsteyen istediği inacini seçer ama doğru yol hakki yol Müslümanliktir eğer seçmezse kendi karari.[DOUBLEPOST=1409092039,1409092007][/DOUBLEPOST]
Onlar musluman degil bizim dinimiz de cocuk katletmek yoktur zaten onlar kuranda ve kiyamet alametin de de geciyorlar. Azlazin da dedigi gibi onlarin arkasinda israil var fakat ingilizleride unutmayalim ki cogu isid askeri ingiliz fransiz vb. irktan kisiler var.
Bende Dedim Saten IŞİD:İsrail Uşaği :D

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Şunu Diyelim Konu Kapansin İsteyen istediği inacini seçer ama doğru yol hakki yol Müslümanliktir eğer seçmezse kendi karari.
Aynen oyle dahada cikip islmiyet sucmus gibi ortalikta kendini fbi ajani sanip abuk subuk sorularla sorgulamasin. Acsin kurani ve hadisi serifi oradan okusun. Sorgulamak nedlr ya?

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şunu Diyelim Konu Kapansin İsteyen istediği inacini seçer ama doğru yol hakki yol Müslümanliktir eğer seçmezse kendi karari.[DOUBLEPOST=1409092039,1409092007][/DOUBLEPOST]
Bende Dedim Saten IŞİD:İsrail Uşaği :D
Şimdi konuyu uzatayım mı? Ya başkasına göre hak din o değilse diye.. Cidden kesin konuşmak pek etik değil.. Ama tartışmayalımda ya yoruldum artık.. :p

Annesi-Babasıda Türkiye..

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Şimdi konuyu uzatayım mı? Ya başkasına göre hak din o değilse diye.. Cidden kesin konuşmak pek etik değil.. Ama tartışmayalımda ya yoruldum artık.. :p

Bi gidin sonradan musluman olmus kisilerin videolarini izleyin ve neden islamiyeti sectiklerini izleyin.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

Uzatma :D Dostum sana Şunlari Diyorum Eğer Hak din değilse niye incilde hz. muhammed ve Kur'an kerim adi yaziyor niye tevrat aynilari yaziyor?

• Beğen
Reactions: DIO

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi gidin sonradan musluman olmus kisilerin videolarini izleyin ve neden islamiyeti sectiklerini izleyin.
Uzatmayayım dedim hafiften dürtüyorsunuz..
Uzatma :D Dostum sana Şunlari Diyorum Eğer Hak din değilse niye incilde hz. muhammed ve Kur'an kerim adi yaziyor niye tevrat aynilari yaziyor?
Uzatma deyip uzatan insan..

Tamam burada durum bana kalmış galiba.. Yazmayacağım ama bilin hafif hafif canım çekiyor tartışmayı.. :) Tartışmayı seviyorum ne yapabilirim?

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Sevdiğim şeyden vazgeçmek?

Bu doğal bir şey.. Birisiyle tartıştıkça ya yeni bir şey öğreniyorsun ya da öğretiyorsun.. O yüzden uzak durmak pek de güzel olmaz..
Tartisma stres yapar ve o stresi karsinda ki kisi baskalarindan cikarta bilir. Bu da tartismak pek o kadarda iyi olmadigini goterir.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sevdiğim şeyden vazgeçmek?

Bu doğal bir şey.. Birisiyle tartıştıkça ya yeni bir şey öğreniyorsun ya da öğretiyorsun.. O yüzden uzak durmak pek de güzel olmaz..
Ama Tartişma Kötü Yol'a Hatta Seni Olduğun Dinden Çıkrabilme ailene saygisizlik yapmaya sürüklerse muakkat uzak durmalisin mesela ben oyun oynamak isterim oynayamam onun gibi bir şey bir zaman uzak durmak mecbürü.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama Tartişma Kötü Yol'a Hatta Seni Olduğun Dinden Çıkrabilme ailene saygisizlik yapmaya sürüklerse muakkat uzak durmalisin mesela ben oyun oynamak isterim oynayamam onun gibi bir şey bir zaman uzak durmak mecbürü.
O tartışmadan çok başka birini din değiştirmek için yapılan konuşma olur.. Tartışmadan çıkar..
Tartisma stres yapar ve o stresi karsinda ki kisi baskalarindan cikarta bilir. Bu da tartismak pek o kadarda iyi olmadigini goterir.
Konuştuğun kişiye göre değişir o..
Konu sapiyor ama.
Sapsın zaten kitlenmesi gereken bir konu baya önce saptı.. :)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
O tartışmadan çok başka birini din değiştirmek için yapılan konuşma olur.. Tartışmadan çıkar..

Konuştuğun kişiye göre değişir o..

Sapsın zaten kitlenmesi gereken bir konu baya önce saptı.. :)
Diyecek bir şey Kalmadi Tartişma Aşkiyla tutuşan birini asla Tartişmadan Tutamayiz değil mi?