Alfa ile Sorgulama 3 (+15)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İnsanlar öz iradeye sahip olduklarından inatçı ve egoist canlılar. Bu yüzden akıllarında yer alan düşünceyi kabul ettirmek ve en üste çıkarmak için ellerinden ne gelirse yaparlar. Kısacası @BT_GoD bu konuyu açtın ama ben sana söyleyeyim yıllarca sürer bu tartışma ki zaten asırlardır Dünya üzerinde süren bir din çatışması var. Yani bu konu bir forum başlığı altında çözülecek iş değil. Ben sana söyleyeyim...
Haklı olabilirsin fakat ben herkesin görüşünü alıyorum. Bu hoşuma gidiyor yeni fikirler edinerek kendi fikirlerimi üretiyorum.

JusticeWhip_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben mantığımla şu an arıyorum ve çelişki içindeyim. Aklımız sınırlı diyebilirsin fakat genişletilebilir. En mantıklı din İslam sözünde ise dünyadaki birçok insana göre islam o kadar saçma ki... Herkesin kendi yorumu seninkine de saygı duyuyorum. Fakat insan aklı ermez demen beni üzdü. Belki şu an ermeyebilir ama ileride ereceğine inanıyorum. Şu an bunlar hep varsayım daha ileri gidemiyoruz.
Öteki dünyada anlarsin çelişkiyi :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Kendi seçimi.Müslümanlıkta din için zorlamak yoktur ve yasaktır (Her ne kadar araplar eskiden bunu uygulasada)
Bizi araplar ilgilendirmez zaten şu an da da ne kadar aciz insanlar olduklarını görüyorsunuz o kadar müslüman ülkelerin de savaş oluyor bir arap devleti bile kalkıp tepki yapmıyor tek tepki bizden!

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Bizi araplar ilgilendirmez zaten şu an da da ne kadar aciz insanlar olduklarını görüyorsunuz o kadar müslüman ülkelerin de savaş oluyor bir arap devleti bile kalkıp tepki yapmıyor tek tepki bizden!
Biz Arap milletine istediğimiz kadar yardım edelim,onları aramızda barındıralım. Allah göstermesin bir gün Suriyenin başına gelen bize de gelirse bırakın bizi ülkelerine kabul emeyi,sığındırmayı bir yardım eli dahi uzatmazlar. Yeryüzünde Araplar kadar nankör bir ırk yoktur. Osmanlıdan bu yana bunu kanıtlamışlardır zaten.
- Bi arkadaşımdan alıntıdır.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Anlamak için geç olur ama kendi inancın saygı duyarız ama bu forumda Allah'ın varlıgını yok sayman beni rahatsız ediyor. Kurallarda bu var. Dini milli siyasi olaylar bu forumda yasak uysan iyi olur
Ben de sizin inancınıza saygı duyuyorum. Bir yaratıcının varlığına inanıyorum zaten fakat inanmamış olsaydım da bu benim görüşüm olacaktı ve size karşı bir olumsuz davranışım olmuyor. Forum kurallarında ayrımcılık yapılmaması isteniyor ve ben herhangi bir ayrımcılık yapmıyorum. :) Ama hatalı buluyorsanız rapor edebilirsiniz. Hatalı bulunursam benden üst yetkilere sahip bir yetkili uygun şekilde cezalandıracaktır. :)

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ben de sizin inancınıza saygı duyuyorum. Bir yaratıcının varlığına inanıyorum zaten fakat inanmamış olsaydım da bu benim görüşüm olacaktı ve size karşı bir olumsuz davranışım olmuyor. Forum kurallarında ayrımcılık yapılmaması isteniyor ve ben herhangi bir ayrımcılık yapmıyorum. :) Ama hatalı buluyorsanız rapor edebilirsiniz. Hatalı bulunursam benden üst yetkilere sahip bir yetkili uygun şekilde cezalandıracaktır. :)
Beni sinir eden senin davranışların değil aslında beni gerçekten kızdıran şey bu forum da bir satanist grubunun bulunması ve satanist grubunun liderinin forum üyelerini satanist yapma çabası!

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Beni sinir eden senin davranışların değil aslında beni gerçekten kızdıran şey bu forum da bir satanist grubunun bulunması ve satanist grubunun liderinin forum üyelerini satanist yapma çabası!
Bana karşı bir eylemleri olmadı. Fakat zorlama yoksa bir sorun olmayacağı kanısındayım. :)

• Beğen

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bana karşı bir eylemleri olmadı. Fakat zorlama yoksa bir sorun olmayacağı kanısındayım. :)
Aslında zorlama var fakat burada ben anlatsam çoğu kişi anlamayacak çünkü o şahısın yaptığı bir nevi zorlamaya giriyor.
Şimdi önce size dostça bir yaklaşım takınıyor daha sonra sizin kendisine benzediğini ve kendilerinin arasın da sizi görmekten mutlu olacağını diyor.Daha sonra ise size inancının hoş bir şey olduğunu söylüyor ve başlıyor size anlatmaya size inancını hoş göstermeye başlıyor ve kişi kendi için de zorlanmaya başlıyor psikolojik olarak işte bu yüzden onun yaptığı da bir nevi zorlamaya girer kısaca bunu açıklayacak olursak annelerimiz ve babalarımız eminim ki birçok kişiye anlatmıştır bu kötü insanların çocukları kaçırmak veya bir şeye çekip kullanmak için cezbedici davranışlarını işte bu şahısın yaptığı da birebir budur.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Aslında zorlama var fakat burada ben anlatsam çoğu kişi anlamayacak çünkü o şahısın yaptığı bir nevi zorlamaya giriyor.
Şimdi önce size dostça bir yaklaşım takınıyor daha sonra sizin kendisine benzediğini ve kendilerinin arasın da sizi görmekten mutlu olacağını diyor.Daha sonra ise size inancının hoş bir şey olduğunu söylüyor ve başlıyor size anlatmaya size inancını hoş göstermeye başlıyor ve kişi kendi için de zorlanmaya başlıyor psikolojik olarak işte bu yüzden onun yaptığı da bir nevi zorlamaya girer kısaca bunu açıklayacak olursak annelerimiz ve babalarımız eminim ki birçok kişiye anlatmıştır bu kötü insanların çocukları kaçırmak veya bir şeye çekip kullanmak için cezbedici davranışlarını işte bu şahısın yaptığı da birebir budur.
Anladım tatlı dil ile yapmaya çalışıyor fakat zorlama gibi görünmüyor. :) Yapabileceğim bir yorum yok başarılı biri sanırım.

• Beğen