ALfheimNetwork | MMORPG Son Builder Alımı + 15:25 Kapalı Beta Açılış Saati

GGalot01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Alım bitti dedik sadece. ihanet ettin felan demedik. hem biz senin Annenmiyizde İlgilencez??

bide sadece 9 dklık build yaptın konuşuyorsun. bu emek ise herkesin sunucuda emeği var.
Ben Sana bir şey Demedimki Ben RealLifeMc ye dedim bana ihanetçi diyor siz üstünüze alinmayin lütfen

ExLifeSS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüh alım bitmiş. Neyse genede yaptıklarımdan bir resim atabilirim diye düşünüyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 54262
Dostum buildini beğendim yetkili olarak alınmıycaksın malesef fakat Discord sunucumuza katılırsan yapım aşamasına destegin olabilir ^_^ ve bir görev npcsine adını verebiliriz :)

Ben Sana bir şey Demedimki Ben RealLifeMc ye dedim bana ihanetçi diyor siz üstünüze alinmayin lütfen
Kavgadan hoşlanmam lütfen kavgaları buraya taşımayınız veya tartışmaları ^_^

Sunucuya Son 1 Pluginer Alımı Yapılıcak Forum ::
AD :
SOYAD :
PLUGİNER BİLGİN:
FTP BİLGİN :
SKRİPT BİLGİN :
KENDINDEN BIRAZ UZUN BAHSET :

SonBukucu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pluginer İseniz:

AD:Mehmet
SOYAD:Avcı
Pluginer Bilginiz(Gerçek):%100
Kendinizden Bahsedin:15 yaşındayım pluginelrle baya iyidir aram kendime güveniyorum pluginer olabilirim

Pluginer İseniz:

Kendinizden Bahsedin:15 yaşındayım pluginelrle aram baya iyidir kendime güzeniyorum ve sizinde bana güzenmenizi istiyorum

MrTeenLe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Orta Çağ Yapıları Yapabiliyorsundur Diye Umuyorum...Onun Haricinde Alındın ^_^ ! Discord Sunucumuza Bekliyorum ! :)
YAPIM ASAMASINDAN RESİMLER:

ALIMLARDA SON DURUM :
BUILDER ALIMI 1 ADET
VE 2 ADET PLUGINER VE 1 SKRIPTER !
Merhaba dostum birincisi npc isimlerini öyle 5 LEVEL DUNGEON GİRİŞİ NPCSİ diye koyma.Çok çirkin duruyor.Örneğin isim Arthur olsun oyuncular bu Arthur'un dungeon giriş npcsi olduğunu kendileri çözsün.Daha güzel durur.İkincisi sunucuya bir texture pack gerekir.Normal minecraft texturelarıyla oynanılmaz bir MMORPG sunucusu.Bu arada ekleyeyim senin tarif ettiğin sunucu RPG değil MMORPG sınıfına giriyor.

BU SUNUCUNUN SAHIBININ GERÇEK YÜZÜ ALIN SIZE, ŞARTLARIMI KABUL EDIYORMUSUN DEDI, BENDE EVET DEDİM VE SKYPEDAN ENGEL ATTI! BÖYLE ŞEREFSİZ, YÜZSÜZ BİR İNSAN! ZATEN BEN BU SUNUCUYA HARAM EDERİM. SUNUCUNUN BÜTÜN YOLLARINI BEN YAPTIM. DAHA SONRA SKYPEDAN ENGELİ AÇIP BUNLARI SÖYLEDİ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

YANİ ARKADAŞLAR BU SUNUCUDA YETKILI OLMAYA KALKARSANIZ, SAKIN HA DÜŞÜNMEYİN. BÖYLE ŞEREFSİZ BİR KİŞİLİK KENDİSİ.
Çocuk gibi kavga ediyorlar cidden...Forumun moderatörlerinin daha dikkatli olması gerek böyle kişilere.10 yaşındaki çocuk gelmiş sunucu alım konusunda bambaşka türde ki bambaşka bir sunucuyu karalıyor.İnanılmaz cidden...

ExLifeSS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba dostum birincisi npc isimlerini öyle 5 LEVEL DUNGEON GİRİŞİ NPCSİ diye koyma.Çok çirkin duruyor.Örneğin isim Arthur olsun oyuncular bu Arthur'un dungeon giriş npcsi olduğunu kendileri çözsün.Daha güzel durur.İkincisi sunucuya bir texture pack gerekir.Normal minecraft texturelarıyla oynanılmaz bir MMORPG sunucusu.Bu arada ekleyeyim senin tarif ettiğin sunucu RPG değil MMORPG sınıfına giriyor.

Çocuk gibi kavga ediyorlar cidden...Forumun moderatörlerinin daha dikkatli olması gerek böyle kişilere.10 yaşındaki çocuk gelmiş sunucu alım konusunda bambaşka türde ki bambaşka bir sunucuyu karalıyor.İnanılmaz cidden...

Görüşlerin Konusunda Sonuna Kadar Haklısın Dostum Dedigini Yapıcaktık Zaten Sunucu şu an Yapım Aşamasında Kapalı Beta 27.08.2017'de Açılıcak.Pluginer Arıyoruz Adam Gibi Biri Gelenlerde Discorda Gelmiyor Zor Gerçekten.
Pluginer İseniz:

Kendinizden Bahsedin:15 yaşındayım pluginelrle baya iyidir aram kendime güveniyorum pluginer olabilirim

Pluginer İseniz:

Kendinizden Bahsedin:15 yaşındayım pluginelrle aram baya iyidir kendime güzeniyorum ve sizinde bana güzenmenizi istiyorum
Alındın Dostum Discord Sunucumuza Gelerek Sunucuya Katılıp İşine Başlayabilirsin Güvenimiz Türk Milletine Sonsuz Bir Kardeşiz Birbirimize İhanet Edicegimizi Sanmıyorum ^_^
Discord :
upload_2017-8-24_13-24-42.png

Discord Sunucu :
upload_2017-8-24_13-25-4.png

Bir Tane MMORPG Plugin Toplayabilen Bir Pluginer Yokmu Kardeşim Ya

+ Güncel +