Alien: Isolation İnceleme

Neels

Discord: ByNeels#1212
Mesajlar
283
En iyi cevaplar
21
Beğeniler
169
Puanları
580
Ruh hali
Alien: Isolation İnceleme

Merhaba, bu konumuzda aksiyonun tatlı tebessümünü içtenlikle yaşayabileceğiniz Alien: Isolation oyunundan bahsedeceğiz. Aksiyon oyunlarını seviyorsanız bu oyun tam size göre!
Neyin Nesi Bu Oyun?

7 Ekim 2014 tarihinde çıkan, SEGA tarafından yayımlanan ve Creative Assembly tarafından geliştirilen bu oyun tükenmek bilmeyen korku ve ölüm tehlikesi içeren bir atmosferde geçen hayatta kalma korku oyunu Alien: Isolation'da aksiyonu tam anlamıyla iliklerinize kadar hissedeceksiniz! Her zaman var olan tehlikeli ve ölümcül bir tehdidin üstesinden gelmeye çalışın! Cidden dinamik ve reaktif yapılı bir Uzaylı, sizi yakalamak ve her hareketinize cevap vermek için hislerini ve duyularını kullandığından, sürekli korkuyu hissedeceksiniz. Hayatta kalmak için elinizden geldiğince doğaçlama yapmaya çalışın. Sistemleri hackleyin, dirimsel (hayati) kaynakları toplayın ve her türlü sorunla başa çıkmak için yeni eşyalar oluşturun. Düşmanlarından bir korkak gibi kaçacak mısın, dikkatlerini dağıtmak için elinden geleni yapacak mısın yoksa onlara gününü gösterecek misin? Gizemler ve ihanetler ile dolu bu hayali dünyayı keşfedin! Uzayın derinliklerinde hizmet dışında bir başına bırakılmış bir ticaret istasyonu olan Sevastopol'un gizemli ve bir o kadarda sürprizler ile dolu ortamına doğru yola çıkın. İhanet ve korkunun baş safa da yer aldığı böylesine bir dünyada zengin insanlarla karşılaşın...
alien-isolation-video-games-alien-movie-xenomorph-wallpaper-preview.jpg

Hayatta Kalma Modu

Hayatta Kalma Modu, Alien: Isolation'ın savaşmaya dayalı, tek oyunculu rekabetçi modudur. Her hangi bir savaşı galibiyet ile bitirdiğinizde, oyun, bitirme sürenizi ve isteğe bağlı hedefler, ekstralar ve çarpanlardan puanınızı başka oyunculardan oluşan global bir liderlik tablosuna yükler.

Yolun Sonu
Her ne kadar basit bir oyun gözükse de oyunun çıkış tarihine ve görsellerine baktığımızda aslında o zamanki dönemlerdeki en iyi oyunlardan birisi diyebiliriz lakin sanırım değeri en çok BAFTA tarafından bilindi. Alien: Isolation 2015 yılında Ses Kullanımı Dalında BAFTA Oyun Ödülü'ne layık görüldü. Oyunun neden bu kadar bütçe dostu olmadığı da aslında grafik & seslerden oldukça net anlaşılıyor. Bu oyun size bir şeyleri hissettirebilmek için, aksiyonun en dolu anlarını en iyi şekilde derlemiş ve bunu da çok iyi bir şekilde başarmış.
Alien: Isolation incelemesini de burada sonlandırıyorum ve son olarak şunu söylemek isterim: bu oyunu bir gün oynayacak ve/veya satın alacak olursanız emin olun buna değecektir!
Bir konunun daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Görüşlerinizi ve fikirlerinizi paylaşmayı ihmal etmeyin, pek yakında tekrar görüşmek üzere!

 


Son düzenleme:

JohnWick1

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
12
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
4
Puanları
20
Ruh hali
Detaylı ve akıcı bir anlatım. Eline sağlık dostum, güzel olmuş.
 

Üst