Aliens: Fireteam Çıkıyor! Ne Zaman Çıkacak?

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
Mesajlar
1,050
En iyi cevaplar
15
Beğeniler
2,079
Puanları
3,200
Ruh hali
Selamlar, bugün hepimizin merak ettiği Aliens serisinin Fireteam oyununun ne zaman çıkacağına dair açıklamalarda bulunacağız.




Tanıtım Videosu



Fireteam'ın tanıtım videosu 2 hafta önce YouTube'den yayınlanmıştı. Yayınlandıktan sonra 1 milyon kullanıcı tarafından izlendi.



Aliens Serisi


2014 yılında Sega oyun şirketi tarafından yayınlanan Aliens: Isolation oyun dünyasında ses getirmişti. Bu sene çıkacak olan Fireteam'ı ise Cold Iron Studios yayınlayacak. Yılın en iyi oyunu dahil birçok dalda ödül alan Isolation, geçtiğimiz aylarda Epic Games tarafından kullanıcılarına ücretsiz olarak dağıtılınca tekrardan gündem olmayı başarmıştı. 2014'ten beri ismi duyulayan oyun böylece tekrardan kendini hatırlattı. Fireteam'da aynı Isolation gibi hayatta kalma, korku, TPS türüyle aramızda olacak. Fiyatının güncel oyunların fiyat ortalamasında olacağı tahmin ediliyor. Hem PC hem de konsollar için aynı anda yayınlanacak. Diğer oyundan 8 yıl sonra çıkacağı için de epey değişiklikler olacağını söyleyebiliriz. Özellikle grafikleri biz oyuncularını çok sevindirecek.


Detaylar


Fireteam hikaye olarak Aliens 3 filminin 23 yıl sonrasını anlatıyor. Aliens Isolation'da ilk filmin 13 yıl sonrasını konu alıyordu ve bir kadın karakteri canlandırmıştık. Oyunda Isolation'da olduğu gibi sürekli kaçmamız gerekmeyecek. Bir askeri canlandırıp istasyonda yaratıklarla savaşacağız. Co-op tarzı bir oyun olması bekleniyor. Oyunumuz Isolation gibi korku temalı değil, nişacılık ve aksiyon ağırlıklı olacak. Alev makineleri, füzeler, bombalar, uzay teknolojisinden silahlar ve daha nice farklı silahı kullanabileceğiz. Oyuna yenilik olarak karakter sınıfı ekleneceği de duyumlar arasında. Silahçı olup ağır silahlar, makinalı ve pompalı tüfekler kullanabilir, teknisyen olup patlayıcıları, taretleri kontrol edebilirsiniz. Karakter menüsünden özelliklerinizi geliştirmek gibi bir yenilikte mevcut olacak. Aynı anda 2 silah kullanabilmeniz de mümkün olacak.



Ne Zaman Çıkıyor ?


Aliens: Fireteam'ın ne zaman çıkacağı sır gibi saklanıyor. 2021 Yaz ayı içerisinde yayınlanacağı duyuruldu, oyun henüz tamamlanmadığı için bekleyenlerine net bir tarih verilmedi. Oyunun Haziran-Temmuz aylarında çıkacağı tahmin ediliyor. Oyunun erken çıkabileceği iddiaları yayıncı şirket tarafından yalanlanmıştı. Maalesef yaz aylarından önce çıkması söz konusu olmayacak.




Bu tarz duyurular için takipte kalın, iyi forumlar dileriz. :şapka:
 


Son düzenleme:

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
Mesajlar
1,050
En iyi cevaplar
15
Beğeniler
2,079
Puanları
3,200
Ruh hali
An itibariyle Fireteam Elite çıkmıştır. Hayırlı uğurlu olsun. :şapka:

 

Üst