Alım Aternos :/

Greaster

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben Greaster biliyorum aternos ama benimle isteyen aternosda oynıyabilir guzel bi faction serveri kuruyorum suanlik 5kisiyiz 2si geliyor :Dpluginere ihtiyacim var skript yazamiyorum ama skript editleyebiliyorum sunucumda 15tn skript var spawnerler /st komutu ile sohbet silme mute ve 35tnde plugin var bunlari tek basima turkcelestirmek zor geliyor baya ugrastiriyor oyuzden pluginer ariyorum isteyen alta yazabilir yas siniri 10 hobi icin yapiyorum bos vaktim var derseniz gelin birlikte yapalim hem skript ogrenirsiniz hem plugin editlersiniz mesela ben aternostan ogrendim skript editlemeyi ve plugin editlemeyi yetkili alimlarida var isteyen ne olcaksa alta eklesin

ALIM:

rehber

yetkili

pluginer

isteyen alta yazar ve aternos sunucusuna gelebilir saat 15:00 yada 16:00 yada yada :D 17:00 da acilabiliyor genelde 14:00da aciyorum en fazla 17:00 pluginerlere paneli vericem isteyen hobi olarak gelebilir ip: Craftonios.aternos.me bekliyorum

OZELLIKLER:

1.2gb ram

15slot (suanlik) acilinca 50slot olucak.

Serverde 5-6tn warp var lapis,edit,pvp,orman,market vb. isteyen yardim edebilir devamina..

Surum: 1.8

ALTA YAZABILIRSINIZ GELCEKSENIZ.

lJPlxKubaR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
pluginer veya yetkili olabilirm 1,5 yıl plugin editleme ve çok fazla olmadasada skript yaabiliyorum sıradan skriptler yetkili olarak buildim harika diyemeceğim benden daha güzel yapanlar var ancak güzel yaptığımı söyleyebilirim

Greaster

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tmdır bugun seni alırım servere suan sifre elimde değil oyuzden.

BayAdamNW

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Skript Kullanmayin Kanser Ve Lag yapici bide plugin çok olunca elnizie bir şey geçmiyor 14pl ile harika server kurulur