ALIM BİTMİSTİR 7 GÜN İÇERİSİNDE KAPANACAKTIR

qSelennsq

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
TANITIM=öncelikle herkeze merhaba bu gunlerde serverimize 3 tane saldırı yapıldı ve sıfırlandı servere düzenli lapis,hammadde,market,istek,rütbehammadde,viphammadde,diamondviphammadde vb warplar yapabilecek mimar araniyor!!
NOT=15 Yaşında veya 15 Yaşından büyük kişileri alıyoruz!.3Foto Gerekli Değişik Değişik olacak bahane olmayacak
---------------------------BUILDER FORMU-------------------
Ad_
Soyad_
Skype_
Yaşınız_
World Edit Bilginiz (Biraz Bahsediniz Kodlardan)_
World Guard Bilginiz(Biraz Bahsediniz Kodlardan)_
Yapılardan 3 Fotoraf(Bahane Yok Skypede Verilebilir)_
Plugin Bilginiz(Çok Gerekli değil ama doldurunuz)_
Skript Bilginiz(Çok Gerekli değil ama doldurunuz)_
Oyuncularla İlişkiniz_
Sana Güvenebilirmiyiz(Kendinden bahsedebilirsin)_
Oyuncuları Memnun Edebilirmisiniz_
Daha Önce Kaç Serverde Görev Yaptınız_
Nerde Oturuyorsunuz_
Minecraft'a Ne zaman Başladınız_

-----------------------------------------------------------------------------------

qSelennsq

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad_ Metehan
Soyad_ Murat
Skype_ xxcoldwarsxx
Yaşınız_ 15
World Edit Bilginiz (Biraz Bahsediniz Kodlardan)_ World Edit Yapımı Kolaylaçtırır Kodlarla Pirameit Slindir Kale Yapmaya Yarar İstersen Kodla Kendi Sikinini Yapar
World Guard Bilginiz(Biraz Bahsediniz Kodlardan)_ Wg Atmaya Yarar İstersen sky Ayrıntılı Anlatılı anlatırım skypeden Her Kodu Biliyorum Sınava Hazırım
Yapılardan 3 Fotoraf(Bahane Yok Skypede Verilebilir)_ Var 3 Tane Atarım Skypeden Kendi Sikinim Ve Yazım Var
Plugin Bilginiz(Çok Gerekli değil ama doldurunuz)_ Az
Skript Bilginiz(Çok Gerekli değil ama doldurunuz)_ Az
Oyuncularla İlişkiniz_ Süper Kendi Serverim Vardı Kapanndı
Sana Güvenebilirmiyiz(Kendinden bahsedebilirsin)_ Evet Kuran Kursuna Gidiyorum Kendimi Açıklamak Gerekirse Her Hayat Boştur Ama Biz Onu Ve Zamanı Doldurmayı Biliriz
Oyuncuları Memnun Edebilirmisiniz_ Evet
Daha Önce Kaç Serverde Görev Yaptınız_ 25 Yakın Yemin Bile Ederim
Nerde Oturuyorsunuz_ İstanbul Bayrampaşa
Minecraft'a Ne zaman Başladınız_ CaveGamden Beri
skypede görüştük afk kaldıgınız için serverde tek başımıza yaptık builderliginiz iptal edildi

Nithfael89

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad_Omer Berk
Soyad_Yner
Skype_quiether00 ( ben sizi ekledim )
Yaşınız_15
World Edit Bilginiz (Biraz Bahsediniz Kodlardan)_ We hakkında bilgim vardır
World Guard Bilginiz(Biraz Bahsediniz Kodlardan)_expand vert falan region flag biliyorum
Yapılardan 3 Fotoraf(Bahane Yok Skypede Verilebilir)_Skypede vericem
Plugin Bilginiz(Çok Gerekli değil ama doldurunuz)_Azcık uğraşmışlığım vardır
Skript Bilginiz(Çok Gerekli değil ama doldurunuz)_çok fazla yapmadım
Oyuncularla İlişkiniz_çok iyi anlaşırım bana küfür edene saygıyla yaklaşmaya çalışırım
Sana Güvenebilirmiyiz(Kendinden bahsedebilirsin)_ben neredeyse hep builder seçimlerine katılırdım bazen serverlerde plugşnler düzenlemişliğim vardır
Oyuncuları Memnun Edebilirmisiniz_Evet memnun edebilirim elimden geldiğince yardım ederim onlara
Daha Önce Kaç Serverde Görev Yaptınız_6 server ayrıca birde 3 tane serverim olmuştu
Nerde Oturuyorsunuz_İstanbul
Minecraft'a Ne zaman Başladınız_ ben 13 yaşında başlamıştım oyunu kardeşim çok oynuyordu bendede bağımlılık yaptı D:

qSelennsq

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad_Omer Berk
Soyad_Yner
Skype_quiether00 ( ben sizi ekledim )
Yaşınız_15
World Edit Bilginiz (Biraz Bahsediniz Kodlardan)_ We hakkında bilgim vardır
World Guard Bilginiz(Biraz Bahsediniz Kodlardan)_expand vert falan region flag biliyorum
Yapılardan 3 Fotoraf(Bahane Yok Skypede Verilebilir)_Skypede vericem
Plugin Bilginiz(Çok Gerekli değil ama doldurunuz)_Azcık uğraşmışlığım vardır
Skript Bilginiz(Çok Gerekli değil ama doldurunuz)_çok fazla yapmadım
Oyuncularla İlişkiniz_çok iyi anlaşırım bana küfür edene saygıyla yaklaşmaya çalışırım
Sana Güvenebilirmiyiz(Kendinden bahsedebilirsin)_ben neredeyse hep builder seçimlerine katılırdım bazen serverlerde plugşnler düzenlemişliğim vardır
Oyuncuları Memnun Edebilirmisiniz_Evet memnun edebilirim elimden geldiğince yardım ederim onlara
Daha Önce Kaç Serverde Görev Yaptınız_6 server ayrıca birde 3 tane serverim olmuştu
Nerde Oturuyorsunuz_İstanbul
Minecraft'a Ne zaman Başladınız_ ben 13 yaşında başlamıştım oyunu kardeşim çok oynuyordu bendede bağımlılık yaptı D:
SIZI GEREKLI KISIYE YONLENDİRDİM. IYI OYUNLAR

ANL45

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad_ Anıl
Soyad_ ARSLAN
Skype_ evilsheph
Yaşınız_ 17
World Edit Bilginiz (Biraz Bahsediniz Kodlardan)_ FAZLA - set , cycl , walls vb. -
World Guard Bilginiz(Biraz Bahsediniz Kodlardan)_ FAZLA - region flag - region define - vb. -
Yapılardan 3 Fotoraf(Bahane Yok Skypede Verilebilir)_ Skypeden Atarım
Plugin Bilginiz(Çok Gerekli değil ama doldurunuz)_ PlusPlus FAZLA
Skript Bilginiz(Çok Gerekli değil ama doldurunuz)_ YETERLİ
Oyuncularla İlişkiniz_ MÜKKEMMEL
Sana Güvenebilirmiyiz(Kendinden bahsedebilirsin)_ Eğer Güvenmek istiyorsan Güven veya Güvenme İlgilendirmez :)
Oyuncuları Memnun Edebilirmisiniz_ ??!!?1 Sanırım Evet - Düşündüğüm şeyse HAYIR -
Daha Önce Kaç Serverde Görev Yaptınız_ valla 10 - 15 tane 7'si kendi sunucum prison sunucu felan denemiştim
Nerde Oturuyorsunuz_ istanbul
Minecraft'a Ne zaman Başladınız_ 7.sınıf

qSelennsq

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad_ Anıl
Soyad_ ARSLAN
Skype_ evilsheph
Yaşınız_ 17
World Edit Bilginiz (Biraz Bahsediniz Kodlardan)_ FAZLA - set , cycl , walls vb. -
World Guard Bilginiz(Biraz Bahsediniz Kodlardan)_ FAZLA - region flag - region define - vb. -
Yapılardan 3 Fotoraf(Bahane Yok Skypede Verilebilir)_ Skypeden Atarım
Plugin Bilginiz(Çok Gerekli değil ama doldurunuz)_ PlusPlus FAZLA
Skript Bilginiz(Çok Gerekli değil ama doldurunuz)_ YETERLİ
Oyuncularla İlişkiniz_ MÜKKEMMEL
Sana Güvenebilirmiyiz(Kendinden bahsedebilirsin)_ Eğer Güvenmek istiyorsan Güven veya Güvenme İlgilendirmez :)
Oyuncuları Memnun Edebilirmisiniz_ ??!!?1 Sanırım Evet - Düşündüğüm şeyse HAYIR -
Daha Önce Kaç Serverde Görev Yaptınız_ valla 10 - 15 tane 7'si kendi sunucum prison sunucu felan denemiştim
Nerde Oturuyorsunuz_ istanbul
Minecraft'a Ne zaman Başladınız_ 7.sınıf
malesef alımlarımız bitmiştir iyi oyunlar dileriz.