Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uzun zamandır oynmıyorum mağlesef şimdi tekrar oynamaya başladım sınavdan dolayı önceden bir serverde uzun süre builderlik yaptım kodları biraz unuttum ama sizinde yardımınızla kendimin uğraşıyla gayet iyi iş çıkarabilirim admin mod veya builder olabilirim
Arkadaslar alımlar doğru duzgun işlemiyor //wand vs. komutlar verilmiyor mod ve mimara mimarda dolmus artık rehber onuda kabul etmesseniz İP BAN konunun kapatılmasını arz ederim !
Arkadaslar alımlar doğru duzgun işlemiyor //wand vs. komutlar verilmiyor mod ve mimara mimarda dolmus artık rehber onuda kabul etmesseniz İP BAN konunun kapatılmasını arz ederim !
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.