Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hepinize Merhaba Arkadaşlar Hemen Konuya Geçelim Alımlar 1 Ortak (+15 ve Tecrübeli) 2 Admin (+14 ve Tecrübeli) 3 Moderatör (+13 ve Tecrübeli) Alımlar Bu Kadar Bana Ulaşmak İsteyen Özelden Yazsın İyi Günler
Merhaba Ben Minecraft profossional LegendArda Beni Tanırlar +15 değilim ama +13 üm ortak olmak istiyorum şu an param yok Plugin + Kurucu + Admin + Moderator + Rehber Bilgim var Build bilgim yok Sunucuya para verebilirim dediğim gibi fakat şu an yok param ileride üstüne koyabilirim.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.