Alımlar Devam Ediyor Sunucu Ekibi Cevapları 1 Hafta Sonunda Açıklanacak

hisarnw

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ALIMLAR>>>----
MODERATOR,GRAFİKER,ADMİN,REHBER !!!!!!

ADMİN OLMAK İÇİN >>

ÖNCELİK İLE SKYPE'NİZİ VERİN >>>
YAŞ> [+14 ZORUNLU]
AKTİF KALMA SÜRENİZ>
KOMUT BİLGİNİZ>
DAHA ÖNCE YER ALDIĞINIZ SUNUCKLAR, PROJELER>
PLUGİN BİLGİNİZ>
KURUCU'YA SAYGINIZ>
SKRİPT BİLGİNİZ>
******BİZE KENDİNDEN BAHSET*****

MODERATOR ALIMI İÇİN >>>

ÖNCELİK İLE SKYPENİZİ VERİN>>
AKTİFLİĞİNİZ>
DAHA ÖNCE MOD OLDUĞUNUZ SUNUCULAR
KOMUT BİLGİNİZ>
BİR HACK GÖRSENİZ NE YAPARSINIZ ?
BİR VİP HACK AÇARSA NE YAPARSIN
BİR ADAM MİLLE SÖVÜYOR İSE NE YAPARSIN KAÇ DK MUTE ATARSIN>
BİR YETKİLİ SERVER'DE BULUNAN WARPLARI KIRIYOR NE YAPARSIN ?
YAŞ>
İSİM SOY İSİM>

****BANA KENDİNDEN BAHSET****

GRAFİKER İÇİN BAŞVURU iÇİN

ÖNCELİK İLE SKYPENİZİ VERİN>>
DAHA ÖNCE AÇTIĞINIZ KONULARI BİLDİRİN SS VARSA ATIN>
DAHA ÖNCE GRAFİKER'LİK YAPTINIZMI ? >
YAŞ> [+14 ZORUNLU]
REKLAM TECRÜBENİZ >>

TERCİH ETTİĞİNİZ FORUMLAR>>

AÇİLMAMİZA SON 1 HAFTA ALIMLAR BİTMEDEN YETİŞŞ !!! 1 HAFTA SONU KADRO BELLİ OLUCAK VE SUNUCUMUZ MAP YAPİM ASAMASİNA GİRİCEK !

hghgh

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
YAŞ> Yaşım 15
AKTİF KALMA : 5 6 saat
KOMUT BİLGİNİZ> %90
DAHA ÖNCE YER Kendi serverim
PLUGİN BİLGİNİZ>%70
KURUCU'YA SAYGINIZ>Kurucunun Konuşmasında göre değşir
SKRİPT BİLGİNİZ

P4prika

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ÖNCELİK İLE SKYPE'NİZİ VERİN >>> sena lermi kırmızı t-şörtlü
YAŞ> [+14 ZORUNLU] 18
AKTİF KALMA SÜRENİZ> 6-7 saat
KOMUT BİLGİNİZ> %95
DAHA ÖNCE YER ALDIĞINIZ SUNUCKLAR, PROJELER> Baya Var Örnek Veriyim. Okea Craft SonTurkMC Kero Craft vb.
PLUGİN BİLGİNİZ> %20 :(
KURUCU'YA SAYGINIZ> Kurucuya Saygım Vardır Zaten İlerde Kanka Oluruz :D
SKRİPT BİLGİNİZ> Yok :(
******BİZE KENDİNDEN BAHSET***** Merhaba Ben Serkan 18 Yaşındayım Yeni Projeler Bulmak İçin Burdayım.

mumutucar

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
√ Adınız ve Soyadınız; Umut Uçar
√ Yaşınız - Doğum tarihiniz; 11√2005
√ Yaşadığınız yer;Adana
√ İletişim adresiniz;Skype: umutkaptains
√ [Mimar] Buildiniz'den bir kaç tane resim; http://i.hizliresim.com/GzaVoy.png 1 tane bulabildim sslerde format atıldıda k.b
√[Grafiker - Tasarımcı] http://i.hizliresim.com/Ybm0O6.jpg
5 server açtım forumdada saten var konuları istersen atabilirim 2 kere ortak başmod mod builder usta rehber rehber youtuber vs.
√ Daha önce yer aldığınız Sunucular - Takımlar veya projeler√ UltimateSurvival√UltimatePVP√Rainbox√WarriorGame√FairyCraft√ Daha Çok Varda Bay Unuttum :)
√ Kendinizden bahsedin; 11 yaşındayım günde 6√7 saat onlineyim Oyun Oynamayı Çok Severim İntro √ Mc Kanal Resmi wb yapabilirim bana küfür edilmediği takdirde küfür etmem ama aileye söverlerse o başka :D Baya Tecrübeliyim√ 4 yıldır Mc Oynuyorum √ İstersen İntro Kanal Resmi vs. Yapabilirim Yani Tecrübeli Ve İyi Biriyim
√ Neden seni seçmeliyim√ 4 yıldır build yapıyordum baya iyiyim serverinde Güzel Gibi Sıkısın Gibi Gördüm seni Tutuyorum seni Ben Çok iyiyimdir Arkadaşlarıma Sorabilirsin :)
√ Serverime Ne Yenilikler Getirebilirsin√ Build√Komut Bilgim İyidir√Oyuncularla Aram İyidir√Online Oyuncu Çekebilirim :)
√ Pvpen Nasıl √ 4 yıldır Mc Oynuyorum Arkadaşım Resilience Açıyor elmas set bende elmas setim onu kesiyorum√İyi Denilebilir√
√ Hangi Kanalları Takip Ediyosun√ Burak Oyunda √ Cyberrulz √ ismetrg √ Batuhan Çelik √ Koca Karı Ansiklopedisi √ *************√Gereksiz Oda
Grafiker olabilir modda

hisarnw

Marangoz
En iyi cevaplar
0
√ Adınız ve Soyadınız; Umut Uçar
√ Yaşınız - Doğum tarihiniz; 11√2005
√ Yaşadığınız yer;Adana
√ İletişim adresiniz;Skype: umutkaptains
√ [Mimar] Buildiniz'den bir kaç tane resim; http://i.hizliresim.com/GzaVoy.png 1 tane bulabildim sslerde format atıldıda k.b
√[Grafiker - Tasarımcı] http://i.hizliresim.com/Ybm0O6.jpg
5 server açtım forumdada saten var konuları istersen atabilirim 2 kere ortak başmod mod builder usta rehber rehber youtuber vs.
√ Daha önce yer aldığınız Sunucular - Takımlar veya projeler√ UltimateSurvival√UltimatePVP√Rainbox√WarriorGame√FairyCraft√ Daha Çok Varda Bay Unuttum :)
√ Kendinizden bahsedin; 11 yaşındayım günde 6√7 saat onlineyim Oyun Oynamayı Çok Severim İntro √ Mc Kanal Resmi wb yapabilirim bana küfür edilmediği takdirde küfür etmem ama aileye söverlerse o başka :D Baya Tecrübeliyim√ 4 yıldır Mc Oynuyorum √ İstersen İntro Kanal Resmi vs. Yapabilirim Yani Tecrübeli Ve İyi Biriyim
√ Neden seni seçmeliyim√ 4 yıldır build yapıyordum baya iyiyim serverinde Güzel Gibi Sıkısın Gibi Gördüm seni Tutuyorum seni Ben Çok iyiyimdir Arkadaşlarıma Sorabilirsin :)
√ Serverime Ne Yenilikler Getirebilirsin√ Build√Komut Bilgim İyidir√Oyuncularla Aram İyidir√Online Oyuncu Çekebilirim :)
√ Pvpen Nasıl √ 4 yıldır Mc Oynuyorum Arkadaşım Resilience Açıyor elmas set bende elmas setim onu kesiyorum√İyi Denilebilir√
√ Hangi Kanalları Takip Ediyosun√ Burak Oyunda √ Cyberrulz √ ismetrg √ Batuhan Çelik √ Koca Karı Ansiklopedisi √ *************√Gereksiz Oda
Grafiker olabilir modda
Alındınız Grafiker/Builder Olarak. 1 Hafta Sonra Size Ulaşıcaz skype üzerinden İstek Attım. **İyi Forumlar** Güncel ++

skype58993

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
MODERATOR ALIMI İÇİN >>>
ÖNCELİK İLE SKYPENİZİ VERİN>> skype58993
AKTİFLİĞİNİZ> 5-6 saat en az
DAHA ÖNCE MOD OLDUĞUNUZ SUNUCULAR keko craft rightpvp ...
KOMUT BİLGİNİZ> %85
BİR HACK GÖRSENİZ NE YAPARSINIZ ? 10 dk lik jaile atarım ve kapatması için uyarırım
BİR VİP HACK AÇARSA NE YAPARSIN 10 dk lik jail atarım ve hackin suç olduğunu vip olsa bile ceza alacağını sölerim
BİR ADAM MİLLE SÖVÜYOR İSE NE YAPARSIN KAÇ DK MUTE ATARSIN> 10 dk lik mute atarım eğer mute bitince devam ederse 20 dk mute atarım ve 5 dk jail atarım
BİR YETKİLİ SERVER'DE BULUNAN WARPLARI KIRIYOR NE YAPARSIN ? neden kırıdğını sorarım yenisinin yapıldığını eğer bana cevap vermez veya yetkimi elimden alırsa skype veya başka bir yerden kurucuya ulaşır ve elimden geldiğince haber vermeye çalışırım
YAŞ> 15
İSİM SOY İSİM> Gürkan Akıncı

gün içinde bol boş vakti olan ve zamanını serverlerde oyuncularla ilgilenmek ve gerekli olduğunda servere yardım etmek için serverlerde yetkili olan saygılı asla küfür etmeyen adaletli bir erkeğim :)

hisarnw

Marangoz
En iyi cevaplar
0
MODERATOR ALIMI İÇİN >>>
ÖNCELİK İLE SKYPENİZİ VERİN>> skype58993
AKTİFLİĞİNİZ> 5-6 saat en az
DAHA ÖNCE MOD OLDUĞUNUZ SUNUCULAR keko craft rightpvp ...
KOMUT BİLGİNİZ> %85
BİR HACK GÖRSENİZ NE YAPARSINIZ ? 10 dk lik jaile atarım ve kapatması için uyarırım
BİR VİP HACK AÇARSA NE YAPARSIN 10 dk lik jail atarım ve hackin suç olduğunu vip olsa bile ceza alacağını sölerim
BİR ADAM MİLLE SÖVÜYOR İSE NE YAPARSIN KAÇ DK MUTE ATARSIN> 10 dk lik mute atarım eğer mute bitince devam ederse 20 dk mute atarım ve 5 dk jail atarım
BİR YETKİLİ SERVER'DE BULUNAN WARPLARI KIRIYOR NE YAPARSIN ? neden kırıdğını sorarım yenisinin yapıldığını eğer bana cevap vermez veya yetkimi elimden alırsa skype veya başka bir yerden kurucuya ulaşır ve elimden geldiğince haber vermeye çalışırım
YAŞ> 15
İSİM SOY İSİM> Gürkan Akıncı

gün içinde bol boş vakti olan ve zamanını serverlerde oyuncularla ilgilenmek ve gerekli olduğunda servere yardım etmek için serverlerde yetkili olan saygılı asla küfür etmeyen adaletli bir erkeğim :)
İlgilenicem Bir Düşüncem