ThEnderMan
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar Ben bir şey Sorucaktım Ben Pluginer'im Fakat Ben Şahsi Kendi Serverlerimde Paketi 1 Pluginer Alır Ona Hazırlatırım Fakat Eğer isterseniz Bende Hazırlarım Sürüm Farketmez Zaten... Ben DAha Çok Oyun İçerisinde Scriptleri Falan Ayarlıyorum Ya da İşte Örn bir kısım olucak orada örn obsidyenler olucak diyeceksin ki 1000000 obsidyen kazarsan 1 haftalik vip kazanicaksin bu mantık oyuncuyu sunucuya bağlıcak olay bu ben daha çok ayrıntılara bakarım bir düşünün isterseniz...
Ad - Soyad : Ege Kayra Aymelek
Faction [ 1.7.X - 1.8.X ] Paketi Yapabilirmisiniz? : HerTürlü Paket Yapabilirim... Sürüm Farketmez...
Çalıştığınız sunucular : SlayerCraft (30+),WinnerGamers(100+),Mc SonSteve(200+),Bunların dışında kendi serverlerim var en az 60+ çeken,bu arada hobbit craft ta da çalıştım...(Bu Serverlerin Hepsinde Çalıştım Pluginer olarak Hub Sunucularda Örn Son Steve de SkyPvp Kısmı ile ilgilenmiştim...
İletişim adresiniz : [email protected]
Ad - Soyad : Ege Kayra Aymelek
Faction [ 1.7.X - 1.8.X ] Paketi Yapabilirmisiniz? : HerTürlü Paket Yapabilirim... Sürüm Farketmez...
Çalıştığınız sunucular : SlayerCraft (30+),WinnerGamers(100+),Mc SonSteve(200+),Bunların dışında kendi serverlerim var en az 60+ çeken,bu arada hobbit craft ta da çalıştım...(Bu Serverlerin Hepsinde Çalıştım Pluginer olarak Hub Sunucularda Örn Son Steve de SkyPvp Kısmı ile ilgilenmiştim...
İletişim adresiniz : [email protected]