Alımlar İptal.

ThEnderMan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Ben bir şey Sorucaktım Ben Pluginer'im Fakat Ben Şahsi Kendi Serverlerimde Paketi 1 Pluginer Alır Ona Hazırlatırım Fakat Eğer isterseniz Bende Hazırlarım Sürüm Farketmez Zaten... Ben DAha Çok Oyun İçerisinde Scriptleri Falan Ayarlıyorum Ya da İşte Örn bir kısım olucak orada örn obsidyenler olucak diyeceksin ki 1000000 obsidyen kazarsan 1 haftalik vip kazanicaksin bu mantık oyuncuyu sunucuya bağlıcak olay bu ben daha çok ayrıntılara bakarım bir düşünün isterseniz...

Ad - Soyad : Ege Kayra Aymelek
Faction [ 1.7.X - 1.8.X ] Paketi Yapabilirmisiniz? : HerTürlü Paket Yapabilirim... Sürüm Farketmez...
Çalıştığınız sunucular : SlayerCraft (30+),WinnerGamers(100+),Mc SonSteve(200+),Bunların dışında kendi serverlerim var en az 60+ çeken,bu arada hobbit craft ta da çalıştım...(Bu Serverlerin Hepsinde Çalıştım Pluginer olarak Hub Sunucularda Örn Son Steve de SkyPvp Kısmı ile ilgilenmiştim...
İletişim adresiniz : [email protected]

TurkeyMC

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Ben bir şey Sorucaktım Ben Pluginer'im Fakat Ben Şahsi Kendi Serverlerimde Paketi 1 Pluginer Alır Ona Hazırlatırım Fakat Eğer isterseniz Bende Hazırlarım Sürüm Farketmez Zaten... Ben DAha Çok Oyun İçerisinde Scriptleri Falan Ayarlıyorum Ya da İşte Örn bir kısım olucak orada örn obsidyenler olucak diyeceksin ki 1000000 obsidyen kazarsan 1 haftalik vip kazanicaksin bu mantık oyuncuyu sunucuya bağlıcak olay bu ben daha çok ayrıntılara bakarım bir düşünün isterseniz...

Ad - Soyad : Ege Kayra Aymelek
Faction [ 1.7.X - 1.8.X ] Paketi Yapabilirmisiniz? : HerTürlü Paket Yapabilirim... Sürüm Farketmez...
Çalıştığınız sunucular : SlayerCraft (30+),WinnerGamers(100+),Mc SonSteve(200+),Bunların dışında kendi serverlerim var en az 60+ çeken,bu arada hobbit craft ta da çalıştım...(Bu Serverlerin Hepsinde Çalıştım Pluginer olarak Hub Sunucularda Örn Son Steve de SkyPvp Kısmı ile ilgilenmiştim...
İletişim adresiniz : [email protected]
Başvurunuz kabul edilmiştir , skype adresiniz eklenmiştir.

EpicWatch

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pluginer ( 1 kişi )
Ad - Soyad : Berk Yılmaz
Faction [ 1.7.X - 1.8.X ] Paketi Yapabilirmisiniz? : Evet,kendi survival plugin paketimde var ancak forumda paylaşamıyorum :/
Çalıştığınız sunucular : Hepsi çok eskide kaldı.Ancak hep +30 sunucularda çalışıyordum.
İletişim adresiniz : Skype korhan.yildiz1

Son düzenleme:

HasanEsİs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rehber ( 1 Kişi )
Ad - Soyad : Hasan Şimşek
Türkçe Seviyeniz :%100
TS3 Kullanıyormusunuz? :hayır
İletişim adresiniz :facebook tek var

Turk_Bey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rehber ( 1 Kişi )

Ad - Soyad :Burak *******
Türkçe Seviyeniz : 10/10
TS3 Kullanıyormusunuz? :Arada
İletişim adresiniz : Skype: live:burakkosmn

TurkeyMC

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Pluginer ( 1 kişi )
Ad - Soyad : Berk Yılmaz
Faction [ 1.7.X - 1.8.X ] Paketi Yapabilirmisiniz? : Evet,kendi survival plugin paketimde var ancak forumda paylaşamıyorum :/
Çalıştığınız sunucular : Hepsi çok eskide kaldı.Ancak hep +30 sunucularda çalışıyordum.
İletişim adresiniz : Skype korhan.yildiz1
Kriterleriniz uygun fakat sizden önce başvuran bir arkadaş kabul edildi maalesef. Builder , Grafiker , Rehber alımı var katılmak isterseniz formunuzu güncelliyebilirsiniz.

stxtic

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad - Soyad : Ayber ++++
Yaptığınız Mimarilerden Resim :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Çalıştığınız sunucular : sondemir,sonmc,minetenci,sontürk
Bir faction map yapabilirmisiniz?: Çok iyi yaparım
Daha Çok skyblock mapı yaptım ama factionda yaparım
attığım resimlerdeki buildleri fazla özenmeden yapmıştım bilginize !