Hachiro-sama
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
konuyu ben mi hortlatmışım ona bak önceSenin kafan.Konu hortlatlatma.İlk çalışmam.Senin çocukluğun.İllahi delirtceksiniz insanları!!!!
Hem arkadaşım benle küsmüştü kaybetmek anlamıyla yanlış olmuş![]()
Madem dinine bu kadar bağlısın arkadaşım buna harcayacağın zamana git namaz kıl, dua et, gusül al ne bileyim işte bunları yap. Bence beğeni almak için yapılmış. Konu eskiymiş bu arada pardon![]()
Kesinlikle katılıyorum. uyu çıktı yeter ama ..bir konu bu kadar uzatılmaz
Kusura bakma da saydıklarına bak yani kendini acındırmaya mı çalışıyorsun ? Dini bu işlere alet ediyorsunuz. Bari bir iş yaptınız az özenin. Şimdi Din ile ilgili bir şey yapınca beğenmeyenler çarpılacak kafasındasınız siz. Ayrıca herkesin inancı kendine. Ne kadar imanlı olduğunu kimseye söylemene de gerek yok. Ki zaten dinimiz de böyle diyor. Ayrıca yine dinimiz diyor ki insanlara hoşgörülü yaklaşmalısın, farklı düşünceleri de yokmuş gibi saymamalısın. Kusura bakmayın da Yüce Dinimiz sadece inanmakla bitmiyor. İnsanlarla iyi geçinmek bile din açısından önemli bunu da yorumlara cevap yazarken aklından çıkarmamalısın.Yorumsuzz..... O zamanlar acemiydim dostum.Senin kadar öyle kendini beğenmişlik yapmazdim.
1-Arkadaşımı kaybettim.
2-Kaç kez kandirildim
3-Doğru raya girdim ve çok mutluyum
Sen ise.
1-Görsel olarak prosun
2-herkes seni istiyor
3-Sen yanliş vagondasin.
4-Artik seni forumda bile göremiyorum.
O zamanlar yapacak çok şey vardi!Bende İlahimizi ''Allah'' i yazmak istedim. Artik sizin gibilerle uğraşmak istemiyorum!!! Yakin zamanda forumu birakacağim.Ardindan minecraftida. 2,5 yilimdan soğudum.Benden bu kadar.Herkeze iyi günler!
Bunlar hep ilgi çekmeye çalışan Çocuklar boşverKusura bakma da saydıklarına bak yani kendini acındırmaya mı çalışıyorsun ? Dini bu işlere alet ediyorsunuz. Bari bir iş yaptınız az özenin. Şimdi Din ile ilgili bir şey yapınca beğenmeyenler çarpılacak kafasındasınız siz. Ayrıca herkesin inancı kendine. Ne kadar imanlı olduğunu kimseye söylemene de gerek yok. Ki zaten dinimiz de böyle diyor. Ayrıca yine dinimiz diyor ki insanlara hoşgörülü yaklaşmalısın, farklı düşünceleri de yokmuş gibi saymamalısın. Kusura bakmayın da Yüce Dinimiz sadece inanmakla bitmiyor. İnsanlarla iyi geçinmek bile din açısından önemli bunu da yorumlara cevap yazarken aklından çıkarmamalısın.
Eğer hortlatma diyorsanız ben daha konu açıldığından beri zor durdum yazmadan bunları. Sonunda dayanamadım.
Din sadece namaz kılmayla dua etmekten mi ibaret?Kusura bakma da saydıklarına bak yani kendini acındırmaya mı çalışıyorsun ? Dini bu işlere alet ediyorsunuz. Bari bir iş yaptınız az özenin. Şimdi Din ile ilgili bir şey yapınca beğenmeyenler çarpılacak kafasındasınız siz. Ayrıca herkesin inancı kendine. Ne kadar imanlı olduğunu kimseye söylemene de gerek yok. Ki zaten dinimiz de böyle diyor. Ayrıca yine dinimiz diyor ki insanlara hoşgörülü yaklaşmalısın, farklı düşünceleri de yokmuş gibi saymamalısın. Kusura bakmayın da Yüce Dinimiz sadece inanmakla bitmiyor. İnsanlarla iyi geçinmek bile din açısından önemli bunu da yorumlara cevap yazarken aklından çıkarmamalısın.
Eğer hortlatma diyorsanız ben daha konu açıldığından beri zor durdum yazmadan bunları. Sonunda dayanamadım.
O zaman eline klavyeyi alan sanat yapıyorum diye 2 blok koysun pixelart desin al sana sanat desin olur mu sence? Avrupadaki dinler, ''hristiyanlık'' bizim dinimizden farklı olduğu için adı hristiyanlık zaten. Dinini sanata geçirirken neler yapıyorlar onu düşündün mü? Dinini kendi işlerine alet edip oyuncak gibi kullanıyorlar. Neyse çok uzadı konu uyarı puanı gelecek şimdi .sDin sadece namaz kılmayla dua etmekten mi ibaret?
Avrupalı adamlar dinini sanata geçiyor.Burada herkes aman ayıp günah yapılmaz böyle şeyler dediği için dinimizin sanatla olan ilişkisi caminin kubbesine taş işlemekten öteye geçemiyor.(+pixelart bir sanattır)
Leonardo da vinci de kağıdın üst köşesine güneş çizerek başladıO zaman eline klavyeyi alan sanat yapıyorum diye 2 blok koysun pixelart desin al sana sanat desin olur mu sence? Avrupadaki dinler, ''hristiyanlık'' bizim dinimizden farklı olduğu için adı hristiyanlık zaten. Dinini sanata geçirirken neler yapıyorlar onu düşündün mü? Dinini kendi işlerine alet edip oyuncak gibi kullanıyorlar. Neyse çok uzadı konu uyarı puanı gelecek şimdi .s
Ya tamam hıristiyanlığı Allah gönderdi de kaç tane incil var biliyor musun sen? Kaç defa değiştirildiğini? Adamlar incili kafalarına göre değiştirmişler işlerine göre içki içmek günah değildir (insan nefsi) kutsal şarap, sanat için soyunmak günah değildir gibi gibi.Leonardo da vinci de kağıdın üst köşesine güneş çizerek başladıAyrıca hrıstiyanlık dininide allah gönderdi. "Dinini sanata geçirirken neler yapıyorlar onu düşündün mü? Dinini kendi işlerine alet edip oyuncak gibi kullanıyorlar." konunun başından beri bu tür yorumlar var gerçekten bunları diyorsunuzda hadi söyleyin ne yapıyorlar? bir tek neden söyleyin.Yada söylediklerinize bir tek kanıt.
Ben buna sanat demem sanat icin ugrasmak lazim tabelaya yazi yazar gibi olmaz oyle. Ayrica soyledigin ilk cumleyi ben de vurguladim. Okuyun azicik duzgun su yazilari.Din sadece namaz kılmayla dua etmekten mi ibaret?
Avrupalı adamlar dinini sanata geçiyor.Burada herkes aman ayıp günah yapılmaz böyle şeyler dediği için dinimizin sanatla olan ilişkisi caminin kubbesine taş işlemekten öteye geçemiyor.(+pixelart bir sanattır)