ALLAH ALLAH

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya tamam hıristiyanlığı Allah gönderdi de kaç tane incil var biliyor musun sen? Kaç defa değiştirildiğini? Adamlar incili kafalarına göre değiştirmişler işlerine göre içki içmek günah değildir (insan nefsi) kutsal şarap, sanat için soyunmak günah değildir gibi gibi.
Ben hrıstiyanlığın (değiştirilmemiş halinin) hak din olduğundan bahsediyorum.Ayrıca onlar hrıstiyanlar diye yaptıkları her şey yanlış mı? Osmanlının parçalanmasının sebebi bu düşünce mesela.Osmanlı köylerini yunan uçakları bombalarken köylüler "Çarpılacak gavurlar allahın işine karışıyorlar insanoğlu uçacak olsa kuranda yazardı" diye düşünüyormuş.Hem sanki bütün avrupalı sanatkarlar soyunmuş karı heykeli yapmış?
Ben buna sanat demem sanat icin ugrasmak lazim tabelaya yazi yazar gibi olmaz oyle. Ayrica soyledigin ilk cumleyi ben de vurguladim. Okuyun azicik duzgun su yazilari.
Önemli olan bakış açısı.Ben yıllarca emek harcanmış bir şaheser görüyorum belki.

Son düzenleme:

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkça beyan edilmiştir arkadaşlar.
Âyet ile sabittir Kurân-ı Kerim'de;
İslâm indikten sonra diğer dinlerin hükmü kalmıştır ve İslâmın dışındaki diğer tüm dinlere bağlılığını devam ettirenler cennete giremeyeceklerdir. Yahudi ve Hıristiyanlar da dahil... !
Zümer Sûresi , Bakara Sûresi , Ali İmran Sûresi, Maide Sûresi.

Bu konuda tahmin yoluyla yada kişisel fikirlerle bilip bilmedence yorumlar yapılmasın şu saniyeden sonra lütfen.

Sözün özü zarardalar.

GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Ben hrıstiyanlığın (değiştirilmemiş halinin) hak din olduğundan bahsediyorum.Ayrıca onlar hrıstiyanlar diye yaptıkları her şey yanlış mı? Osmanlının parçalanmasının sebebi bu düşünce mesela.Osmanlı köylerini yunan uçakları bombalarken köylüler "Çarpılacak gavurlar allahın işine karışıyorlar insanoğlu uçacak olsa kuranda yazardı" diye düşünüyormuş.Hem sanki bütün avrupalı sanatkarlar soyunmuş karı heykeli yapmış?
Önemli olan bakış açısı.Ben yıllarca emek harcanmış bir şaheser görüyorum belki.
Bence goz doktoruna gitmelisin. Sonucta adam 5 10 blok koymus abartilacak bir sey yok

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkça beyan edilmiştir arkadaşlar.
Âyet ile sabittir Kurân-ı Kerim'de;
İslâm indikten sonra diğer dinlerin hükmü kalmıştır ve İslâmın dışındaki diğer tüm dinlere bağlılığını devam ettirenler cennete giremeyeceklerdir. Yahudi ve Hıristiyanlar da dahil... !
Zümer Sûresi , Bakara Sûresi , Ali İmran Sûresi, Maide Sûresi.

Bu konuda tahmin yoluyla yada kişisel fikirlerle bilip bilmedence yorumlar yapılmasın şu saniyeden sonra lütfen.

Sözün özü zarardalar.

Haklısın ben hrıstiyanlarda cennete girecek dedim. Kimse beni anlamıyor :([DOUBLEPOST=1389625445,1389625367][/DOUBLEPOST]
Bence goz doktoruna gitmelisin. Sonucta adam 5 10 blok koymus abartilacak bir sey yok
Oda senin bakış açın.

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen hortlatmayın şu konuyu artık daha fazla yaa :s