SweetNetwork
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Tamam da bu video ne için ? :zopa4:
Ne yani tanrı bana ahirette sen selamün aleyküm demedin diye cehenneme gidiyorsun mu diyecekBilgim olmasa da en azından öyle selam verilmeyeceğini biliyorum kardeşim.
Ben suçu sana atmıyorum o konuda da promlem yapma.
Ya dostum çocuk,Ne yani tanrı bana ahirette sen selamün aleyküm demedin diye cehenneme gidiyorsun mu diyecekMantıksız. Ayrıca selamün aleyküm arapça kökenli değil ibranice kökenli. Ayrıca yahudiler Salom Aleyhim diyor. YANACAĞIZ HEPİMİZ !! @Vienicome
Şarkı sözlerini ben yazmadığım için bir şey diyemeyeceğimYa dostum çocuk,
Allah'ın selamını şarkıya koymuş sadece ona yorum yaptım.
Ben zaten seni suçlamadım ki eğer kötü bir şey yaptıysam özür dilerim.Şarkı sözlerini ben yazmadığım için bir şey diyemeyeceğim
Pardon yanlış anlamışımYa dostum çocuk,
Allah'ın selamını şarkıya koymuş sadece ona yorum yaptım.
Benim için forum olması yeterli her konuda bilgim var sayılır :gg:hoşgeldin eglenmen dilegiyle. ama anlamadım forumexe herşeyi barındıran forum burası minecraft![]()
Neyse Tekrar Hoşgeldin.Benim için forum olması yeterli her konuda bilgim var sayılır :gg:
Hoş buldukNeyse Tekrar Hoşgeldin.
Sen Cok Yanlıs Geldin Burdaki herkes Kendini İLAH sanıyoHoş bulduk
Umarım buranın da moderatörleri kendisini tanrı falan zannetmiyordur.
Neyse konuyu uzatmayalım zamanla göreceğiz arkası kalkanları indirmesiniSen Cok Yanlıs Geldin Burdaki herkes Kendini İLAH sanıyoÖzellikle Arkası Kalkanlar :/
Bu da neüy!? Çok İddialı Senin Gibisini Görmedim bu forumda.Neyse konuyu uzatmayalım zamanla göreceğiz arkası kalkanları indirmesiniİyi forumlar