Allahını seviyorsan bir bak :((((

kobee24

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
öncelikle pcden anlamayanlar bu yazdıklarımı okumasın. beyler çok özür diliyorum konu dışı bir şey yazacagım çünkü tek girdigim forum burası. bilgisayar açıktı dolaşıyordum sitelerde sonra birden monitör kapandı. kasa çalışıyordu. ben virüs girdi diye korkup direk fişi çektim nerdeyse butun fisleri cekmisimdir.. sonra yeniden taktım herşeyi monitörün acma dugmesine basıyorum açılmıyor :cry: sanki herseye elektrik gidiyor ama mönitore gitmiyor. 3 senelik pcm ilk defa boyle birsey oldu.. beyler ne yapmalıyım yardım edin. kafayı yiyecem. virüs girdi diye çok korkuyorum lutfen yardım edin. googleden bir çözüm bulamadım. bildiginiz monitor gitti sanki lutfen yardım :cry:

IValesI

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kablolarına falan birsey olmustur yoksa virus girse cok fazla program aclir ve bilgisayar error verip coker senin anlattgna göre böyle birsey olmamıs pc 3 senelik olablir ama monitorda sorun olmustur bir tamirciye götür bence yada yenisini al :)

anilbudak

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
IvallesI ya katılıyorum bide senbence yeni kablo al veya manitötun kablosunu yenile mutlaka uyuşucak bisey vardir yeni almani tavsiye etmem tamire gotur.

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
monitörü değiştirebilirsin veya arkadaşların dediği gibi kablo değistirebilir yada tamirciye götürebilirsin:)

xedas89

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeş hani şu 4 lü aletler varya 4 fiş giriyo birleşip tek bir kabloda 1 fişe giriyo (ismini unuttum :D)
Monitorun olduğu fişi değiştir benim hep öyle oluyor örneğin hoparlorünkiyle yer değiştir olucaktır..
Olmadımı kasanın arkasında mavi kalın bi kablo ucu var onu çıkar üfür müfür tekrar tak

Rudy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
eğer kablolarda filan sorun yoksa anakartında sorun çıkmış olabilir.eğer haklıysam anakartı değiştirmen gerekiyor.