Alliance Port - VIthreon | Faction spawn

VIthreon

Voxel Artist
En iyi cevaplar
0
119843-future-wallpaper-1920x1080-tablet.jpg

Merhaba!
Her zaman olduğu üzere yine uzun bir aradan sonra, yeni bir proje tanıtım konusu hazırlamış bulunmaktayım. Bu yıl da derslerimin yoğunluğu sebebiyle fazla proje çıkartmıyorum. Elbet hedeflerime ulaştığım vakit sizlere daha çok proje tanıtacağım.
Kısa bir durum özetinde sonra yeni projem hakkında bir şeyler yazayım... Genel itibariyle tek parça yapılar yayınlamamın dışında bu sefer güzel bir atmosfer hazırladım. Bir korsan kasabası olan bu yeri @LySoon ile beraber tamamladık. Kendisi terraini yaptı ve yapı kısmında bazı eklemelerde bulundu. Projenin kısa bir sürede bitmesi için hızlı bir tempoyla projeyi 2 gün içinde bitirdik.

SPOILER_castle_copy.png

powerful.jpg

VIthreonRenderByTerrorQ.png

Son düzenleme:

Riaxetr

Şehit mi düştü asker? Cennet koktu da her yer..
En iyi cevaplar
0
Çok sade bir yapı olmuş, geliştirilmesi lazım.

Riaxetr

Şehit mi düştü asker? Cennet koktu da her yer..
En iyi cevaplar
0
Sol ve sağ tarafta iki hisar, arkada ulu dağ, ön tarafta ise gemi atış menzilini aşan uzun bir rıhtım bulunmakta. Sol tarafta ayrıyeten sur da var fakat pozlama karesine girmemiş. Öyle yani, bu kaleyi ele geçirmek pekte kolay değil.

Bi nükleer bomba atsam kaleyi ele geçirebilirim.

Hydref

Grafiker
En iyi cevaplar
0
Eğer cidden el emeği ise,helal olsun.MC Türkiye tarihi ciddi ciddi böyle bir yapı görmemiştir.Kötü yorum alanları iplememeni öneriyorum.Böyle bir harita eleştiriye açık olmamalı.

VIthreon

Voxel Artist
En iyi cevaplar
0
Son düzenleme: