alllaha aşkına yardim edin

gexoney00

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
lütfen ben no-ip ile bukkit minecraft server kurmak istiyorum bunun çeşitli videolar var ama ben hiçbir şey anlamadım izlediklerimden sorunum şu gösterildigi gibi no ipden host alıyorum programını indiriyorum sonra hostumu seçiyorum sonra server proptreis dosyasındaki server ip kısmını bana bo bırak dediler port kısmındaki yazan 25565 nolu portuda modemimden port açtım gösterildigi gibi sonra serveri çalıştırdım consoldan done yazısı geldi bende herhalde kurdum dedim sonra gösterildigi gibi swye lochalhost yazarak minecraft programına girip oynayabilirisni sen dediler öle girdim swyi algılamadı sonra baskalarıda swne aldıgın hostla girebilir deiler hostumda suydu dojoswim.zapto.org ama kimse giremiyormus sürümüm 1.2.5 (bende giremeyirm) bana bu no-ip ile bukkit server kurma olayını video çekermisiniz çekilen bütün videoalra baktım hiç irini anlmadım lütfennnn

pieceofire99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bukkit server kurma zordur ben sana hamachi ile server kurmayı öğretçem... Önce Oyuna giriyorsun sonra force update ye basıyorsun.Sonra oyunun 1.3.1 olacak.. sonra hamachiyi indir sonra minecraft server exeyi indir...

Hamachi indir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[aşşadaki kutucuya click atıcan]

Minecraft server indir.

sonra Minecraft serveri boş bi klasöre at. sonra hamachiyi çalıştır açma kapama dümesi var orda. Sonra minecraft_server çalıştır 20 30 saniye bekle sonra "help or (?) die bi yazı gelecek sonra minecraft server kapat.O Minecraft_serveri attığın dosyada dosyalar oluşcak.oradan server.protibesi bul ve not defteri şeklinde aç.Ayarlar şöyle olsun kardeşim.

SDDD.png

SORA TEKRAR MİNECRAFT SERVER I AÇ BU SEFER AÇIK KALSIN SONRA MİNECRAFT GİR ÇOKLU OYUNCU DİREK BAĞLAN SERVER İP YAZ OYNA BİR TEŞEKKÜR YETER.

ilkaybaytar

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bukkit server kurmak çok kolaydır ama bunun için size bazı şeyler göstericem

İlk olarak ip yeri boş kalcak diye bir şey olamaz her pc nin istemci ipsi vardır bunu bulup yazıcaz cmd yi açın ipconfig yazıp enterlayın 192. İle başlayan ip olacak bunu server ip yerine yazın

Bu arada açtığınız porta bakın istemci ipsi yerine o 192. İle başlayan ip gelecek yakında video çekeceim ordan bakarsınız

ilkaybaytar

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bukkit server kurma zordur ben sana hamachi ile server kurmayı öğretçem... Önce Oyuna giriyorsun sonra force update ye basıyorsun.Sonra oyunun 1.3.1 olacak.. sonra hamachiyi indir sonra minecraft server exeyi indir...

Hamachi indir.
[aşşadaki kutucuya click atıcan]

Minecraft server indir.

sonra Minecraft serveri boş bi klasöre at. sonra hamachiyi çalıştır açma kapama dümesi var orda. Sonra minecraft_server çalıştır 20 30 saniye bekle sonra "help or (?) die bi yazı gelecek sonra minecraft server kapat.O Minecraft_serveri attığın dosyada dosyalar oluşcak.oradan server.protibesi bul ve not defteri şeklinde aç.Ayarlar şöyle olsun kardeşim.

Ekli dosyayı görüntüle 2732
SORA TEKRAR MİNECRAFT SERVER I AÇ BU SEFER AÇIK KALSIN SONRA MİNECRAFT GİR ÇOKLU OYUNCU DİREK BAĞLAN SERVER İP YAZ OYNA BİR TEŞEKKÜR YETER.

Benim bildiğim 0 survival 1 creative