Sunucudaki beğendiğiniz 2 şey neydi? (Oynayanlar)

• Süreklilik: Sunucudan vaz geçemiyorum! Çok eğlenceli ve sürükleyici!

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .

Berat0018

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şapkalar eklendimi bide ıyuna girince eski itemlerimiz silincek deme

açılsın artıkkkkkk ******* edicem vallaha çıldırıcam yaaa on numara server eskiden ne oynardım beaaaaaa bunun kadar güzel sw mi var beee en güzel server oynadığım bu hayatta bide facion egg wars bed wars survival games flan filan eklense server havada uçuşur ve o halde türkiyenin en iyi swi olmazsa çıldırırım :D ama ilerde en güzel sw bu olcak eminim okumaya üşendiysenizde okumasaydınız mk :ÇD

bide bir şey daha dicem açılınca ilk girene vip vercekmisiniz ilk 3 girene

DaynNight_

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
şapkalar eklendimi bide ıyuna girince eski itemlerimiz silincek deme

açılsın artıkkkkkk ******* edicem vallaha çıldırıcam yaaa on numara server eskiden ne oynardım beaaaaaa bunun kadar güzel sw mi var beee en güzel server oynadığım bu hayatta bide facion egg wars bed wars survival games flan filan eklense server havada uçuşur ve o halde türkiyenin en iyi swi olmazsa çıldırırım :D ama ilerde en güzel sw bu olcak eminim okumaya üşendiysenizde okumasaydınız mk :ÇD

bide bir şey daha dicem açılınca ilk girene vip vercekmisiniz ilk 3 girene
şapkalar eklendi, ilk hafta yapıcağımız eventlerde vip ve steam kodu vereceğiz

Itzjefta_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serverdaki Şapkalar Map Ve Yeni Kılıç Sayısı Ve çeşitilik Bir harika ve 1.9 PVP Süper Survivalda 1.9 Pvp yakışıyor

Berat0018

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bide bir şey daha dicem bu serverinizle ilgili yeni gelcek şeyleri yeni eklenen şeyleri flan youtube ye eklesinize bizde bakarız takip ederiz bide kendiniz başka hesapta servere girip survival oynasanız..Bence güzel olur.

DaynNight_

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bide bir şey daha dicem bu serverinizle ilgili yeni gelcek şeyleri yeni eklenen şeyleri flan youtube ye eklesinize bizde bakarız takip ederiz bide kendiniz başka hesapta servere girip survival oynasanız..Bence güzel olur.
yeni konumuzdan yenilikler hakkında bilgi edinebilirsin