Alp3r'in Oyuncu Görseli Dükkanı.

alp3r

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, ben alp3r aslında eski üye DiamondCreeper, ama olsun, e-mail çalınınca işler bazen ters gidebiliyormuş diyelim ve biraz size (bilmeyenler için) oyuncu görseli-ve ya "skin" bazı insanların tabiriyle- istemeyi :

1. Birbirimize saygılı olalım. En önemli kural bu.
2. İsteğinizde :
a. Eğer film/oyun/dizi karakteri vb. istiyorsanız tam adıyla söyleyin.
b. Herhangi bir estetik ayrıntı istiyorsanız belirtin.
3. Ben burada kazanç gütmüyorum. Mesajınızda "Ne istersin." gibi şeyler görmeyeyim >:c

Küçük bir not düşeyim, eğer yaptığım çalışmayı beğendiyseniz, lütfen arkadaşlarınıza tavsiye etmeyi unutmayın, daha fazla müşterimin olmasını çok isterim.

Hadi bakalım, bütün işlerinizin rast gitmesi dileğiyle.

alp3r_

gazxcv123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel bir konu ancak premium olmadıgım için premium olmadanda nasıl oyuncu görseli kullanacağımı bilmediğim için katilamayacagim ancak güzel paylaşım eline sağlık :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Anlayamadım konuyu fazla ya sen şimdi bizim isteğimiz doğrultusunda istediğimiz kişinin skin'ini mi yapıcaksın ?

Saeko_tr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Genelde SkinCraft kullanırım, bulamadığım şeyler olursa bazı programlara başvururum. Normalde PoP skini için MCSkin3D kullanacaktım ama üşendim :S.

gerçekten skin yapabildiğini göstermek istiyorsan hazır parçaları kullanma. yada novaskinde bir iki deneme yap. burda istek yapanlara atıcağın skinlerin çoğu birbirine benzicek bana kalırsa.