Rapido_Hombre
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Alpha 1.0.11'de herobrine var mı
Bunu forumda konu açmak yerine google'dan da arayabilirdin değil mi ?
Bayanlar önden.
Haklısın gitmeliyim yoksa egon tatmin olana kadar "kendi çapında" laf sokacaksın.
Aynen mesajlarımı sildim göz ardı ettim ne yazarsa yazsın artık takmıyorumBi Kapışıp Durmayın Ya
Ve Minecraftın Alpha Versiyonunda Herobrine Var Diye Biliyorum
Minecraft wikide yazana göre (sürümü hatırlamıyorum) bir sürümde human adında bir mob vardı. Ancak daha sonra Notch bu mobu kaldırdı ve bazı troll arkadaşlar tekrar betaya dönüp human mobunun texturesi ile oynayarak mobun gözlerini beyaz yaptı. Human mobu zararsız bir mob olduğundan sadece etrafta gezip sisi izliyordu. Beyaz gözleri ise bunu daha da korkunç hale getiriyordu, diğer Troll arkadaşlar ise bunun videosunu çekip Herobrine efsanesini çıkarttılar aslında Herobrine bir mobdan ibaret size herhangi bir yararı ya da zararı yoko ya bu bir kavga konusu değil ben alpha 1.0.11'de herobrine var mı dedim evet yada hayır deyin
demekki troller yüzünden heMinecraft wikide yazana göre (sürümü hatırlamıyorum) bir sürümde human adında bir mob vardı. Ancak daha sonra Notch bu mobu kaldırdı ve bazı troll arkadaşlar tekrar betaya dönüp human mobunun texturesi ile oynayarak mobun gözlerini beyaz yaptı. Human mobu zararsız bir mob olduğundan sadece etrafta gezip sisi izliyordu. Beyaz gözleri ise bunu daha da korkunç hale getiriyordu, diğer Troll arkadaşlar ise bunun videosunu çekip Herobrine efsanesini çıkarttılar aslında Herobrine bir mobdan ibaret size herhangi bir yararı ya da zararı yok![]()
Sizi öldürmek istemesi o Troll arkadaşların yalanı aslında köylü gibi bir şey ancak sürüler halinde gezinmiyordemekki troller yüzünden he
anlamadığım benim o bir mob ise(zararsız diyelim) ve skiniyle oynadılar o humanın ama skininyle oynuyanlar saldırı gibi bişeydemi yapmışlar çünkü herobrine bizi öldürmek için oyuna giriyor wikinin dediğine göre o gezen bir mob muş şimdi burda bir terslik yokmu ?
artık ortaya çıktı bida villager bulursam kaçacam haSizi öldürmek istemesi o Troll arkadaşların yalanı aslında köylü gibi bir şey ancak sürüler halinde gezinmiyor :sırıtmak:
Modu da bu efsaneye göre çıktı tabii ki de modunda sizi öldürmek istiyor![]()
Minecraft wikide yazana göre (sürümü hatırlamıyorum) bir sürümde human adında bir mob vardı. Ancak daha sonra Notch bu mobu kaldırdı ve bazı troll arkadaşlar tekrar betaya dönüp human mobunun texturesi ile oynayarak mobun gözlerini beyaz yaptı. Human mobu zararsız bir mob olduğundan sadece etrafta gezip sisi izliyordu. Beyaz gözleri ise bunu daha da korkunç hale getiriyordu, diğer Troll arkadaşlar ise bunun videosunu çekip Herobrine efsanesini çıkarttılar aslında Herobrine bir mobdan ibaret size herhangi bir yararı ya da zararı yok![]()
galiba var minecraft 1.0 dan sonra herobrine kaldırıldı diye biliyorum
edit:sen bunu neden sordun alphamı oynucan