Sağlık Paketleri - Mermi Paketleri Olsun
Medic Gibi Kitlerle Oyunculara Mermi Falan Yetiştirsin Birileri Canı Azalanlara Sağlık Paketi Falan
Bunlarda Kafalardan Yapılabilir Gene Onlar Editlenir Texture Olarak Oyuna Heyecan Kadar
Oyun İçi Telsiz Mesajları Olsun D
Örneğin /? yazdığımızda Bunların Özellikleri Çıksın /1 = Mermi Yetiştir /2 = Toplu Saldırı Var Ekip Lazım /3 = Sağlıkcı ! Ve Oyuncu BUnları Yazdığında Telsiz Mesajı Geçsin
Sanırım O Üstünde Sayı Yazanlar Şans Kutuları Onların Sistemini Bilmiyorum Ama Örneğin Görev Tarzı Şeyler Olabilir Quest Ler Bunlarda Günde Veya Hikaye Tarzı Gelebilir Atıyorum Günlük Görevler 1. 2. 3. ... 7. Gün Olmak Üzere Olur Oyuna Girmediği Gün O Günün Görevini Yapma Hakkı Elinden Gider Her Gün Ödülü Başkadır Eğer 7 Günüde Yaparsa Özel Atıyorum 10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 Puan Paketler Geliyorsa Hepsini Yapınca 100 Puan Gelir
Oyun İçi İhale - Silah Takas Sistemi
Oyun Parasıyla Veya Oyun İçi Takas İle Oyuna Ticaret Gelebilir
Farklı Silahlar Olur Süreli Bunlar O Alınan Paketlerden Çıkar Örn 7 Günlük - 1 Günlük Falan
Kişiye Özel Parayla Silah Tasarımı Örneğin Adam X Silahının Pembesini İstiyor Oyun İçi veya Reel Parayla Kişiye Özel Tasarım Silah Olabilir Bu Silahlar Oyun İçi Kişiler Arası Takas Olabilir
( Çoğu MmoFps Oyunlarda Olduğu Sistemler Ama Genede Yazdım
)