Alsancak Survival ! 1.7 - 1.8 - Survivalın Keyfini Çıkarın - ll Adalet ll

AlsancakSurvival

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server gayet güzel yetkililer işlerini yapıyor. Açık Arttırma ve Market Plugini Eklenmeli Bence :) Başarılarınızın Devamını Dilerim
Teşekkur ediyorum açık arttırma ve market ekleniyor :)

Sunucu Guzel En Azindan Adaletli Basarilar Dilerim Barışcım :)
Teşekkur ederm Yusufcum o değerli yorumun beni mutlu etti iyi forumlar.

Hayatta kalma sunucumuza takım plugini getirdik yoğun istek üzerine bizleri tercih ettiginiz için teşekkurler.

Saygı sevgi adalet her şeyi çözmeye yeter arkadaslar iyi forumlar.

Server hataları düzeltmeye devam ediyoruz iyi oyunlar.

RAM 6GB OLDU ARKADASLAR İYİ OYUNLAR - SİZLER İÇİN BURDAYIZ.

İyi oyunlarr.

+ Güncel

Yannou44

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuya giriş yapmaya çalışırken, "Sadece Kayıtlı Oyuncular" diyor. Bot koruması olduğunu düşünerek tekrar girmeyi denedim (Yaklaşık 5 dakika boyunca) fakat her seferinde aynı şeyi söylüyor.

Buna ek olarak konuda fark ettim, biraz yazım yanlışı var. Bkzn: "Kolay" yazılması gereken yere "Kola" yazılmış. Düzeltmeniz dileğiyle.

AlsancakSurvival

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuya giriş yapmaya çalışırken, "Sadece Kayıtlı Oyuncular" diyor. Bot koruması olduğunu düşünerek tekrar girmeyi denedim (Yaklaşık 5 dakika boyunca) fakat her seferinde aynı şeyi söylüyor.

Buna ek olarak konuda fark ettim, biraz yazım yanlışı var. Bkzn: "Kolay" yazılması gereken yere "Kola" yazılmış. Düzeltmeniz dileğiyle.
Yorumunuz için teşekkurler ilgileniyorum hemen :)

AlsancakSurvival

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MERHABALAR ARKADASLAR SERVER 1.8 OLDU VE BÜTÜN MAPLARIMIZ DEİŞTİ UMARIM BEĞENİRSİNİZ İYİ OYUNLAR - alsancaksurvival.batihost.com

MERHABALAR ARKADASLAR SERVER 1.8 OLDU VE BÜTÜN MAPLARIMIZ DEİŞTİ UMARIM BEĞENİRSİNİZ İYİ OYUNLAR - alsancaksurvival.batihost.com

server 1.8-x oldu arkadaslar yeni mapler