lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum sakinleri, şu sıralar "Google Chrome" adlı tarayıcıdan epey rahatsızlık duymaya başladım. Tam isteklerimi karşılamıyor diyelim. Bana önerebileceğiniz; hızlı, kolay kullanış, güzel arayüzlü bir tarayıcı var mı? Lütfen önerilerinizi yazmaktan çekinmeyin. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Nyxia

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana komşunun "Al kızım bu hapı at anında kesiyo ağrıları valla" tarzı bir öneri yapayım;
Ben chrome kullanıyorum ama arkadaşım maxthon kullanıyordu bi araştır derim.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Torch kullan, virüstotalde nedense öyle gösteriyo ama kesinlikle virüs yok; birazcık yavaş gibi ama arayüzü çok güzel ve kullanımı çok basit. En güzel özelliği ise izlediğin her videoyu üstteki butona tıklayarak dakikalar içerisinde indiribliyosun.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Torch kullan, virüstotalde nedense öyle gösteriyo ama kesinlikle virüs yok; birazcık yavaş gibi ama arayüzü çok güzel ve kullanımı çok basit. En güzel özelliği ise izlediğin her videoyu üstteki butona tıklayarak dakikalar içerisinde indiribliyosun.
Bilmiyorum, Malware olduğu ile ilgili internette konular var. Maxthon kuruyorum şu an onun bir performansına bakacağım.