- En iyi cevaplar
- 0
Altıncı Nesil
Altıncı nesil, 1999'dan önce doğmuş her genci kapsar.
Bazıları çok akıllı ve mantıklı insanlardır.
Altıncı neslin geri kalanı ise sokaklara düşmüş, sigara içip karıya kıza sevgilisinin yanında laf atan, her zaman sevişme arzusunu düşünen, abaza (pardon), kumarcı, yan mahalle çingenelerinden olmasa da gibi davranan genellikle kafayı erotizm ile bozmuş, kız ve erkek topluluğudur.
"Retrica"yı amansızca bozan genelde altıncı nesildir.
Altıncı nesil cahil,
Tembel,
Alkolik,
ve iğrenç tiplerdir. Bulaşırsanız, zombi gibi seviyelerine düşersiniz.
Altıncı Nesil FOBİSİ
"Yeni Jenerasyondan Korkma" olarak bilinen bu fobinin giderme yolları çok mantıklı bir düşüncedir.
Bu fobiye sahip olan herkes, ilerideki neslin kendisi olacağını düşünebilir.
Özellikle benim gibi 18 yaşından küçükseniz ve 18 yaşındakiler aptalca davranıyorsa, onların yerini dolduracağınızı hatırlayın. Değiştirebileceğinize inanın. İnanırsanız, yapabilirsiniz de.
Hastalığınız geçtiyse ne mutlu bana :3
-Yeselectro
Altıncı nesil, 1999'dan önce doğmuş her genci kapsar.
Bazıları çok akıllı ve mantıklı insanlardır.
Altıncı neslin geri kalanı ise sokaklara düşmüş, sigara içip karıya kıza sevgilisinin yanında laf atan, her zaman sevişme arzusunu düşünen, abaza (pardon), kumarcı, yan mahalle çingenelerinden olmasa da gibi davranan genellikle kafayı erotizm ile bozmuş, kız ve erkek topluluğudur.
"Retrica"yı amansızca bozan genelde altıncı nesildir.
Altıncı nesil cahil,
Tembel,
Alkolik,
ve iğrenç tiplerdir. Bulaşırsanız, zombi gibi seviyelerine düşersiniz.
Altıncı Nesil FOBİSİ
"Yeni Jenerasyondan Korkma" olarak bilinen bu fobinin giderme yolları çok mantıklı bir düşüncedir.
Bu fobiye sahip olan herkes, ilerideki neslin kendisi olacağını düşünebilir.
Özellikle benim gibi 18 yaşından küçükseniz ve 18 yaşındakiler aptalca davranıyorsa, onların yerini dolduracağınızı hatırlayın. Değiştirebileceğinize inanın. İnanırsanız, yapabilirsiniz de.
Hastalığınız geçtiyse ne mutlu bana :3
-Yeselectro