-Altıncı Nesil, Altıncı Nesil Fobisi-

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Altıncı Nesil
Altıncı nesil, 1999'dan önce doğmuş her genci kapsar.
Bazıları çok akıllı ve mantıklı insanlardır.
Altıncı neslin geri kalanı ise sokaklara düşmüş, sigara içip karıya kıza sevgilisinin yanında laf atan, her zaman sevişme arzusunu düşünen, abaza (pardon), kumarcı, yan mahalle çingenelerinden olmasa da gibi davranan genellikle kafayı erotizm ile bozmuş, kız ve erkek topluluğudur.

"Retrica"yı amansızca bozan genelde altıncı nesildir.
Altıncı nesil cahil,

Tembel,

Alkolik,

ve iğrenç tiplerdir. Bulaşırsanız, zombi gibi seviyelerine düşersiniz.

Altıncı Nesil FOBİSİ
"Yeni Jenerasyondan Korkma" olarak bilinen bu fobinin giderme yolları çok mantıklı bir düşüncedir.
Bu fobiye sahip olan herkes, ilerideki neslin kendisi olacağını düşünebilir.
Özellikle benim gibi 18 yaşından küçükseniz ve 18 yaşındakiler aptalca davranıyorsa, onların yerini dolduracağınızı hatırlayın. Değiştirebileceğinize inanın. İnanırsanız, yapabilirsiniz de.

Hastalığınız geçtiyse ne mutlu bana :3

-Yeselectro

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Malesef böyle iğrenç bir durumda çocukluğumdan beri bu değişirmi diye düşündüm ve sonrada hal ve harketleri saçma gelen arkadaşlarım aslında bütün hepsiyle arkadaşlığımı kesersem onlar gibi olmuyacağımı düşünmüştüm ve arkadaşlığımı kestim sonuç olarak ilk okul ve ortaokul hayatım çok kötü geçti.Suçsuz yere hep dayak yedim dışlandım aşağılandım boş yere alay konusu oldum.Ve neden böyle diye hep nefret ettim.Liseye geçtim değişirim dedim ilk senem güzeldi aklımda harika anılarım var fakat yinede orta okul hayatımdan pek de değişik değildi sadece bunda daha özgürdüm ve eğleniyordum serseride olsalar ş*refsiz de olsalar iyi çocuklar vardı kavgada ederdik beraber eğlenirdik.Ben baya bir sallamışım herhalde sınıfta kaldım ama arkadaşlarım vardı onalrda benim gibi çift dikiş oldular sınıfın %20 si geçti saten.Daha ilk dönemdi arkadaşlarla PES'e giderdik çok eğlenirdik 2. sınavların başlamasına yakın ben bir hastalık geçirdim ve 1 ay hastanede yattım sonuç olarak o arkadaş dediğim kişilerin HİÇ biri beni ne aradı ne sordu akrabalarımda aynı benim suçum neydi diye soruyorum bazen kendime sadece çömez dediğim 9. sınıftan 3 - 4 kişi beni arayıp sordu diğer 9. sınıf arkadaşlarımdan hiç ama hiç biri ne aradı sordu sadece 1 tane laz arkadaşım aradı beni o sordu.

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğuştan asosyalliğimle onlar gibi olmaktan kurtuldum bu arada kendileri çok akıllıymış gibi inek diyorlar

mehmoking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1999 da doğanlar noluyo bir şey yaziyomu görmedim (direk atladim yani okumadan (başını okudum))