- En iyi cevaplar
- 0
Mesajımı cevaplarken düzeltip altını çizersin olur biter uzatmanın lüzumu yok soruya cevap ver kaynak olmasın.Your olması gerekmezmiydi
Mesajımı cevaplarken düzeltip altını çizersin olur biter uzatmanın lüzumu yok soruya cevap ver kaynak olmasın.Your olması gerekmezmiydi
Bizim İngilizce gramarını çökertirken kullandığımız bir cümle "How are your from". Bunu bir İngilize sorarsan anlamayacaktır fakat Türk ama İngilizce bilen birine sorduğun zaman memleketim şurası gibi bir cevap verecektir veya iyi gibi lakin İngilizce'de bu cümle kesinlikle o anlama gelmiyordur yani biri saf İngiliz mi ölçmek için forumca kullandığımız ve benim 14.010.2014 tarihinde bulduğum ve bunla birçok İngilizmiş gibi davranan dostların Türk olduğunu anlamama yarayan cümle.Fail Where Are You From ? * olması gerekcek
Sena KashiwazakiTürkçedeki lan ve ingilizcedeki the kelimelerinin bi anlamı yoktur
Alttakine sorum;profilimdeki karakterin ismi ne
evet 3<Sena Kashiwazaki
Aslında Türkçede ki ''Lan'' kelimesinin doğu taraflarında genelde Ardahan tarafında kullanılan ''Uğla'' kelimesinden geldiği düşünülüyor.
Oğlan > Uğla > Ulan > Lan
![]()
Beni seviyor musun?
Kirito yok ki ondaKirito ve metreslerinden birisi .s
lan ne demek?