Amacını bilmiyoruz.Ama yapıyoruz.

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet gençler. Bildiğiniz üzere insanoğlu dicem de bu ne disiplin?
Samimi olalım.
Biz istediğimiz kadar sonrasından hoşlanmasakta o acılı çiğköfteyi yiyoruz.
Sonumuz malum tuvalet oluyor.
Örneğin bir abi vardı ismini hatırlamıyorum. Canlı yayında çalışan bilgisayardan ram,işlemci filan sökmeye çalışıyordu.Salakça amaçsız bir şey olsada ne o yapmıyordu nede ben izlemiyordum.
Benim sevdiğim şey sade maden suyunu sallayıp açılınca direk içine küpşeker atmak. Hava alcağı yerleride kapatırsanız şampanyadan farkı kalmaz.Ev ıslanır rezil olur.Bunun amacını bilmiyorum ama yapıyorum.

Peki gelelim sadede. Sen böyle bir şey yapıyor musun. :D Umarım yanlız değilimdir.

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben kolaya küp şeker atardım bi ara foşş diye bi ses çıkardı :D

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
Tavuk'a BBQ sosu koyarak yiyorum.

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
çiğköfte okul zamanı her gün en az bir tane yerim :D

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Bunu her Türk yapıyor aslında;
Tepeden geçen uçak veya helikopterin sesini duyar duymaz kafamızı yukarı çevirip sesin kaynağını amaçsızca izlememiz.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bunu her Türk yapıyor aslında;
Tepeden geçen uçak veya helikopterin sesini duyar duymaz kafamızı yukarı çevirip sesin kaynağını amaçsızca izlememiz.
Bunu her insan yapıyor desen daha doğru olurdu. Biz hariç herkes sesin kaynağını duyup normal bir şekilde işlerinin başına mı dönüyorlar? Sanırsın her gün helikopter görüyorlar.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Bazı şeyler kendime özel. Ama forumdan bir şey söyleyebilirim. Sebebini bilmiyorum ama bulunan her kategorinin ilk açılan konularına bakıyorum. Hoşuma gidiyor.

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı şeyler kendime özel. Ama forumdan bir şey söyleyebilirim. Sebebini bilmiyorum ama bulunan her kategorinin ilk açılan konularına bakıyorum. Hoşuma gidiyor.
Sana katılıyorum arkada norm enderin eski şarkılarını açıyorum hem efkar hem anı pekiştirme amaçlı :)

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
İş makinesi seyretmenin amacı nedir, eğlencesi var mıdır?

Bana sorarsanız bilemiyorum çünkü iş makinesi seyredecek bir durumum olmadı, bazılarına göre belki eğlenceli olabilir. Sokaklarda iş makinesi seyreden kişileri görmüşsünüzdür. Can sıkıntısı mı? Denk geldiğiniz bir seyirciye sordunuz mu?
Screenshot_7.png

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bana sorarsanız bilemiyorum çünkü iş makinesi seyredecek bir durumum olmadı, bazılarına göre belki eğlenceli olabilir. Sokaklarda iş makinesi seyreden kişileri görmüşsünüzdür. Can sıkıntısı mı? Denk geldiğiniz bir seyirciye sordunuz mu?
Classic Türkiye :)

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Çok keyiflidir.Düğün sandelyesi gibi bir yere oturursan tadından yenmez çekirdek,çerez yanında çok iyi gider sebebini bilmiyorum ama hoş.
sandalye.jpg