AMAÇSIZ PACK!! FPS ARTTIRIR PVP GELİŞTİRİR 4 ÇEŞİT + CUSTOM SOUNDS

tsegming46

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
EVET ARKADAŞLAR 4 ÇEŞİT PACK YAPTIM UĞRAŞTIM ORDAN BURDAN ALINMA DEĞİLDİR . DEĞİŞEN OYUN SESLERİDE VARDIR BOLCANA

İSTEYENLER İÇİN İNCELEME VİDEOSUNU BURAYA BIRAKIYORUM. AÇIKLAMA KISMINDA LİNKLER BULUNMAKTADIR İSTEĞİNİZE GÖRE İNDİREBİLİRSİNİZ

DİKKAT ! : PACKIN YAPILMASI NEREDEYSE 1 HAFTAMI ALMIŞTIR ÇOĞU GÜN SABAHLADIM. BU YÜZDEN EMEK KARŞILIĞINI VİDEODA VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir pack olmuş fakat 4 günlük emek neredeyse hiçbir şey. Ben texture oack im üzerinde yaklaşık 1.5 aydan fazladır çalışıyorum ama blokları falan da değiştiriyorum. Bu kadar uzun sürmesinin sebebi aslında yoğun olmam. Yani kanala video yetiştirmesiydi ki zaten en zorlayanı bu, yaptığım bir program cidden beni zorluyor bir kaç özellik kaldı onları eklesem bitecek rahatlayacağım ama... Tabi başka bi sürü şey de var. Dediğim gibi güzel fakat 4 gün o kadar vay be dedirtmiyor.

CaptainBRO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
64x64 Ne zamandan beri fps arttırıyor acaba ?[DOUBLEPOST=1439117137,1439116981][/DOUBLEPOST]Ek yemekler eklenen texture packlerden nefret ederim ve bu fps arttırmaz tam tersi fps düşürür.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
64x64 Ne zamandan beri fps arttırıyor acaba ?[DOUBLEPOST=1439117137,1439116981][/DOUBLEPOST]Ek yemekler eklenen texture packlerden nefret ederim ve bu fps arttırmaz tam tersi fps düşürür.
Yok istersen 256x256 yap item'lar ancak 2-3 fps düşürüyor. Ama blokları 16x16 dan 32x32 ye alınca acayip farkediyor.

tsegming46

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Fikirler Değişir Bir Şey Diyemem , Yanlız Olayı Anlamayıp Yorum Yapan Çok Kişi Olmuş.
Videoyu Tam İzleyenler Anlayacaktır.
Orjinal Minecraft 16x16 Lık Pixellerden Oluşur
Ve Ben 4 Farklı Pack Yaptım.
Birinde Pvp İtemlerini Sağlayıp Gereksizleri Çıkardım
Birinde Her Şeyi Değiştirdim
Birinde Default Blok İle 16x16 Ya Denk Getirdim
Birindede 8x8 Yapıp FPS Paketi Yaptım.
İsteyen İstediğini İndirir ? ANCAK 4 PAKET OLUP OLMADIĞINI BİLMEDEN YADA VİDEOYU TAM İZLEMEDEN YORUM YAPMAZSANIZ SEVİNİRİM
İyi Yorum Yapanlara Teşekkürler. Geceleri Uyumadan Uğraştığım Doğrudur

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kanalinin adinida atarmisin merak ettim
Edit : gerek kalmadi buldum[DOUBLEPOST=1439331751,1439331710][/DOUBLEPOST]Bu arada paket komik olmuş beğnedim