AMAÇSIZ PACK!! FPS ARTTIRIR PVP GELİŞTİRİR 4 ÇEŞİT + CUSTOM SOUNDS

CaptainBRO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Lapynours sana göre en iyi olabilir.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CaptainBRO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bana görede aslında saha iyi. Özellikle yayını çok iyi kullanıyotum :D

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MrTurhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güzel bir pack olmuş fakat 4 günlük emek neredeyse hiçbir şey. Ben texture oack im üzerinde yaklaşık 1.5 aydan fazladır çalışıyorum ama blokları falan da değiştiriyorum. Bu kadar uzun sürmesinin sebebi aslında yoğun olmam. Yani kanala video yetiştirmesiydi ki zaten en zorlayanı bu, yaptığım bir program cidden beni zorluyor bir kaç özellik kaldı onları eklesem bitecek rahatlayacağım ama... Tabi başka bi sürü şey de var. Dediğim gibi güzel fakat 4 gün o kadar vay be dedirtmiyor.
Aynen ya Uploadı 8 saat süren video :o (Bende TTnetle 1 saatte uploadlanıyo)

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen ya Uploadı 8 saat süren video :o (Bende TTnetle 1 saatte uploadlanıyo)
Upload sorun değil TTNET ama internetim hızlı (bu ay akk'ya takıldım gerçi). Asıl zorlayan render. Bilgisayarım iyi değil ve 3dk'lık bir video öncelik verince 15dk'da render'lanıyor. Öncelik vermesem sen düşün.
Genellikle redstone icadı çektiğim için 3-4 dk oluyor kolay oluyor ancak bazen 10-15dk çekmem gerekiyor. O zaman Flash'ımda 3GB ReadyBoost var onu takıp öncelik veriyorum anca 1 saatte renderlanıyor.

MrTurhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Upload sorun değil TTNET ama internetim hızlı (bu ay akk'ya takıldım gerçi). Asıl zorlayan render. Bilgisayarım iyi değil ve 3dk'lık bir video öncelik verince 15dk'da render'lanıyor. Öncelik vermesem sen düşün.
Genellikle redstone icadı çektiğim için 3-4 dk oluyor kolay oluyor ancak bazen 10-15dk çekmem gerekiyor. O zaman Flash'ımda 3GB ReadyBoost var onu takıp öncelik veriyorum anca 1 saatte renderlanıyor.
Ekran Kartımda Problem asıl o sıra 28 Ağustos Doğum Günüm :) Ekran kartından MC oynayamamaya başladım Win 8.1 Pro Yaptıktan sonra başladı Ekran Kartı Alcaz sonra MC ye dönerim geri

PandaDie

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
64*64 packi indirdim,bakacağım şimdi,çok hoş olmuş emeğine sağlık :lol:

JoKrZz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
64x64 fps i DÜŞÜRÜR,arttırmaz.2-3 fps olsada genede düşürür.Genede emeğe saygı güzel çalışma :)