Yeni gördüm. Beni de alırmısınızÇaktırma Barış'a ben öğretiyorum .s Tabi Kadir'in dediği gibi, ben kaynakla öğrendim elimden geldiğimce öğrenmeye çalışıyorum. Bu işlere meraklı dostlarım için bir ekibimiz var hatta bir Skype grubumuz. Barış vallahi daha fonksiyonla değeri karıştırıyordun ne ara ilerledinSkype gelde konuşalım.
Daha kolayı, "Bakın ne buldumskript bölümüne bakarsan bukkit hesabından bulabilirsin
Skype ekleyin, görüşelim.Yeni gördüm. Beni de alırmısınız![]()
Nicki Rosenrot. Şu anda forumda takılıyor.Vay emek hırsızı! (Sana demiyorum blackone) İllaha her şey para ile olsun diye ellerinden geleni yapıyorlar...
O "Bakın ne buldum" diye konu açanmıydı?!Nicki Rosenrot. Şu anda forumda takılıyor.
Evet, o.O "Bakın ne buldum" diye konu açanmıydı?!
O konuyu bulduğunda (senin açtığın) babada ver. Bende o konuyu takip edeceğim...Evet, o.
Bu arada onun hakkında açtığım konuyu bulamıyorum![]()
Çaktırma Barış'a ben öğretiyorum .s Tabi Kadir'in dediği gibi, ben kaynakla öğrendim elimden geldiğimce öğrenmeye çalışıyorum. Bu işlere meraklı dostlarım için bir ekibimiz var hatta bir Skype grubumuz. Barış vallahi daha fonksiyonla değeri karıştırıyordun ne ara ilerledinSkype gelde konuşalım.
Karahan bana sadece mantığını anlattı.Diğer her şeyi kendim yapmaya çalıştım.Ve zaten hagta içleri son sınavlar diye hiç giremiyorum bilgisayara.Cuma günü biraz daha bir şey ögretir diye umuyorumKarahan abi banada öğretir misin ? Plsss
O zaman seninde anlaman gerkemezmiydi ?Bende vardım konuşmanızda
O zaman seninde anlaman gerkemezmiydi ?