AmatörHikayeci - Üç Arkadaş -Bölüm 1

2. bölüm

• Gelsin

Kullanılan: 4 100.0%
  • Gelmesin

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

mpdoruk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Steve Hero ve Notch bir evde uyuyordu.Beraber bu evi yapmışlardı.Her birinin hakkı vardı.Bu yüzden iyi geçiniyorlardı. Saat şuanda gece yarısıydı.herkes yatağında yatıyordu. Notch kel , zeki birisiydi.Ayrıca cesurdu.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hero ise Steve'nin en iyi dostuydu.Biraz gri gözbebekleri yüzünden gözbebeği yok gibi görünüyordu.Hero elmaslardan ve tuzaklardan iyi anlayan birisiydi.
Steve ise nerdeyse mükkemmeldi.Hep zekasını kullanıyordu.Hep yemek için avlanmalara gidiyordu. Gece yarısı normal geçiyordu.Ama doğudan gelen soğuk bir rüzgar dalgası vardı.Bu hava dalgası Steve'ye çarptı.Steve biyerleri açık kaldığı için kabus görmeye başladı.Kabusdan kurtulunca bağırarak uyandı: (NOTCH -)(HERO +)(STEVE --) Steve: İMDAT!!! Ve bu ses diğerlerini uyandırmaya yetti.Steve çığlık atınca Notch korkudan ve telaştan yataktan düştü. Hero ise hızla ayağa kalktı.Hero:N'OLDU?!
Steve:offf.Bir rüyaymış...
Notch:BAŞIM!!
Hero biraz kızmıştı.Sadece bir rüya yüzünden elmas dolu bir havuzdan olmuştu.Tam Steve'ye kızacakken kapıdan bir ses geldi.Notch ayağa kalmıştı.Hemen koşarak ışıkları açtı.Hero ise hemen koşarak ok kılıfı ile yayı aldı.Olanlar Steve'ye biraz garip gelmişti.Hızlı hızlı konuşmaya başladı.
Steve:sakin olun?
Notch:Ben sadece ışığı açtım.
Hero:Ben sadece tedbir aldım.
Arkadaşlar hızla dışarı çıktı.Steve'nin elindeki meşaleden başka bir ışık kaynağı yoktu etrafta.Heryer kapkaranlık, ıssız, sessizdi.Korku yavaş yavaş üç arkadaşın vücutlarını kaplamaya başladı.Hero oku ve yayına sarılmıştı...
Bir süre sonra korkuları geçmişti.Hepsi yorulmuşlardı.
Hero:Ben sıkıldım... dedi Hero.
Derken aniden arkadan bir ses duydu.Hero o kadar korktu ki arkasına dönünce gördüğü ilk şeye ok attı.Sonra garip bir şey olduğunu fark ettiler... NOTCH ARKALARINDA YOKTU!

YAZARDAN BİR YAZI:
Merhaba.Ben yazar Doruk.Bu ilk eserim. Lütfen anketi cevaplayınız...