Amazon'dan Asus Zenfone 6 Almak

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Merhaba. Türkiye'deki modeli hem çok tuzlu, hem de işlemcisi 1.6 GHz odluğu için Amazon'dan sipariş etmeyi düşünüyorum. Birkaç sorum var.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Unlocked olayı nedir? Ne fark eder?
Gümrükte takılır mı?
Telefon'u kurduktan sonra İngilizce mi olur?
Bir de en önemli sorum servis olayı nasıl oluyor? Bozulursa falan.
Türkiye'de taktığım Vodafone sim çalışır mı?
@Alps @Iskefiyeli01 @BurnerTroll @KadirBerk

Moderatör tarafından düzenlendi:

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence direk vodofone isen git vodofone bayilerinden al.Gümrükte takılır filan sıkıntı olur.Abim gümrükte calısıo ondan bılıyorum :/

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bence direk vodofone isen git vodofone bayilerinden al.Gümrükte takılır filan sıkıntı olur.Abim gümrükte calısıo ondan bılıyorum :/
Vodafone bayisinden niye alayım deli miyim ve Vodafone bayilerinde çok daha pahalı ve faturalı hat gerekiyor. Vatan'dan alacağım, ve Türkyie'deki modeli 1.6 GHz yurtdışındaki 2.0 GHz ve 150 TL daha ucuz.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen gümrükte takılmaz. Unlimited olayını root olsa gerek. Ancak yurt dışından gelen kargo arabaları gümrükten geçmez, büyük ihtimal turkiyeden bir kargo arabasıyla devam eder. Uçakla yollarlar ise daha çabuk gelebilir ^_^ (tecrübem yok vurmayın)

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hem Gümrük'de sorun olur.
Hemde pasaport kaydı gerekir.
Boş uğraş olur.

MJW97

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim almayı planladığım telefon zenfone 5 yurtdışı farkı olduğunu şimdi konuda öğrendim , gürcistandan almayı planlıyorum telefon almışlığımda var gürcistanda türkiyede açılışını yaptırman için belli bir ücretle telefonu kullanabiliyorsun

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Geçer kuzum geçer.
Fakat geçirirken bir dünya zımbırtı var.
Sergün bunları ayarlayamaz ayrıca kayıt için para vermesi lazım.
Bilmiyorum, gsm TR falan çalışıyor mu
Muhtemelen gümrükte takılmaz. Unlimited olayını root olsa gerek. Ancak yurt dışından gelen kargo arabaları gümrükten geçmez, büyük ihtimal turkiyeden bir kargo arabasıyla devam eder. Uçakla yollarlar ise daha çabuk gelebilir ^_^ (tecrübem yok vurmayın)
Asus'Un kendisi ne zamandan beri rootlu satmaya başladı :/