Amerika'ya Gidiş!

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yemin ediyorum bende rüyamda Amerikaya gidiyordum :lol:
Bu arada hadi hayırlısı abi seni özlüyeceğiz e artık o zamanda foruma uğrarsın demi? :D

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bin gemiye Geç CebeliTarıktan Sonra Atlas Okyanusu Varmışındır. Amerikaya :)[DOUBLEPOST=1405077386,1405076973][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Zorin'den Mesaj

Son düzenleme:

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler konuyu dağıtıp ksıkançlığınızı ortaya koyan dalga geçmeli işsizliklerinizle konuyu KİRLETMEYİN!

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ağustosta Londra'ya gidiyorum. Amerika'ya hiç gitmedim o yüzden fikrim yok. Vizede benim için sorun olmuyor çünkü ispanyol pasaportum var. Yardımcı olamadığım için üzgünüm :D

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Havaalanına gidiyorsun. Ama yanında kalaşnikof olmalı. Rastgele bir uçağa binip kokpite saklan. Uçak kalkınca yardımcı pilotu tara. Kaptan pilotun gözü korksun. Uçağı Amerikaya doğrult. Eğer Avrupaya giden bir uçağı kaçırırsan şanslısın. Eğer kısa uçan bir uçak kaçırırsan risktesin. Eğer yakıtın yeterse Özgürlük Heykeline çarp. Belki ölebilirsin ama iyi bir deneyim olur. Hem de tarihte bir bilinmeyen oluşturursun. Tebrikler.

JackC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum tek bi @'la modları çağırabiliyorken neden böyle laf dalaşına girmeyi denedinki :D
Bu arada evet Amerika'ya gitmek vize konusundan biraz zor olabilir vize başvurusu yapmalısın

kprldes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
abi konunun içine ettiniz yav bune bole panpa sen bunu burda sorma bence başka forumlarda en azından küçük üyeleri olmayan bununla ilgili bir forumda yaz