Bivoxa
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
- Sunucu IP Adresi
- Yakında.
- Oyun Sürümü
- 1.8
- Sunucu Slotu
- Sınırsız.
- Sunucu Türü
- Emek Skyblock
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Anadolu Craft sunucusu ilk açılışını 26.02.2020 tarihinde gerçekleştirmiştir. İlk sunucuda geçirilen başarılı bir dönemin ardından bir takım sıkıntılar sebebiyle sunucu kapanışa doğru gitmiştir. Fakat daha olgun,tecrübeli ekibimiz ile yakın bir tarih içerisinde sıfır bir şekilde modumuzu kodlayıp sizlere gerçek skyblock zevkini vermek için geliyoruz. Sunucunun asıl amacı oyuncuları eğlendirirken hür ve adaletli bir oyun sağlamak. Vizyonumuz ve misyonumuz sunucu oyuncularının huzuru ve güvenli bir şekilde oyun zevkini yaşatmaktır, yönetim ve üst yönetim ekibimiz olarak sizleri aramızda görmeyi isteriz.
Giriş yap veya üye ol.
İP( Port ) : play.anadolucraft.com→ [ İn- Aktif]
Forum : www.anadolucraft.com→ [ İn- Aktif]
Facebook :
Giriş yap veya üye ol.
→ [ Aktif ]Discord :
Giriş yap veya üye ol.
→ [ Aktif ]
Giriş yap veya üye ol.
Misyonumuz, Vizyonumuz nedir?
1) Vizyonumuz ve misyonumuz sunucu oyuncularının huzuru ve güvenli bir şekilde oyun zevkini yaşatmaktır, yönetim ve üst yönetim ekibimiz olarak sizleri aramızda görmeyi isteriz.
Sunucu ne zaman açılacak?
2) Sunucu oyun modumuz sıfırdan yazılmaktadır. Oyun modumuz tamamlanınca kısa süre içerisinde açılacaktır. Developer ekibimiz 7/24 kodlamalar ile uğraşmaktadır kısa süre içerisisinde minecraft bünyesinde aktif olacağız.
Oyun modu nasıl olacak?
3) Oyun modumuz sizlere en eğlenceli oyun zevkini verecek tasarımlardan oluşmaktadır. Özen ve dikat ile kodladığımız oyun modunda oyuncularımızın isteklerini göz önünde bulunduruyoruz. Discord adresimizden istekler alanına isteklerinizi sunabilirsiniz, onaylanan istekler yapılacaktır/kodlanılacaktır.
Konsept ne olacak ve nasıl olacak?
4) Konsept olarak Emek Skyblock sunucusu açacağız. kısa süre içerisinde farklı oyun modları sunucu oyun moduna dahil edilecektir.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: