• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

AnadoluHost - Yılbaşında ücretsiz sunucu kazanmak ister misiniz?

AnadoluNW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çekilişte birsürü VDS dağıtacağız . Böylece VDS alacak parası olmayan yada yüksek işlemcili VDS alamayan arkadaşlarda sevinmiş olacka.
Çekiliş Twitch üstünden canlı yayınlanan OYUNLARLA yapılacak. Yani bir nebze çekiliş - bir nebze yarışma sayılıyor.Spleef splegg ve TNT Tag gibi hilenin fazla etkili olamadığı oyunları düşünüyoruz .
Detaylı bilgilendirme çekilişe 1 hafta kala yapılacak. En az 2 tane 8 gb VDS ve en az 4 adet 4 GB VDS şimdiden dağıtmayı düşünüyoruz. Katılımcı sayısına göre Artabilir/azalabilir bu miktar.

Erenögutcu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sondaki "Aramızamı katılmak istiyorsun?" aslında "Aramıza mı katılmak istiyorsun? " olmalıydı.

AnadoluNW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
iyi Forumlar Arkadaşlar....
ÇEKİLİŞ 01.01.2020 18:30'da başlayacaktır.
Tek gereken Twitch'te hesabınıza girip bizi canlı olarak izlemeniz.

Son düzenleme:

Rozenberg

Dovahkiin RPG
En iyi cevaplar
0
Çekiliş hakkında bin bir türlü şüphelerim var. Kendinize çıkartıp sadece prim amaçlı yapıyor olabilirsiniz. Lütfen beni yanlış anlamayın fakat, umarım çekilişi generator sitelerinden otomatik olarak yaparsınız.

Sokullu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
"Gereksiz" yazıyorum kendisine konu yorumlarını silmeyi adet edinmiş değişik bir yetkili yorumu siliyor.

AnadoluNW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çekiliş hakkında bin bir türlü şüphelerim var. Kendinize çıkartıp sadece prim amaçlı yapıyor olabilirsiniz. Lütfen beni yanlış anlamayın fakat, umarım çekilişi generator sitelerinden otomatik olarak yaparsınız.
Çekiliş Marbles On The Stream yöntemiyle yapılacak zaten. Pist olacak, izleyicilerin topları olacak, yarışacaklar. Tamamende şans işi:S
Canlı-Tarafsız-Müdahale İMMKANSIZ...