RepublicanSensei
ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
- En iyi cevaplar
- 0
Son oyuncudaki eklentiyle zaten aynı değil millet arıyor diye kodladım bunda ses efekti ve sol tık eventi eklemedimSonOyuncu'da zıplamışsındır. İsmi de Pegasus.
Son oyuncudaki eklentiyle zaten aynı değil millet arıyor diye kodladım bunda ses efekti ve sol tık eventi eklemedimSonOyuncu'da zıplamışsındır. İsmi de Pegasus.
Anime bilmiyorum açıklaSen bize jutsu kullanmamizi saglayan bir plugin yapda o biza yeter.
Samsung Galaxy Note II cihazımdan gönderildi.Yazim hatası olduysa affola.
Anime bilmediğin için seni şukuluyorum.
(Jutsu(術 jutsuLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.),Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.veLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.serisinde; sıradan insanların doğal olarak taklit edemediği, birLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.kullanabildiği herhangi bir tekniği ifade eden genel bir terimdir. Jutsu çoğu kez, çeşitli metodlarlaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.kullanımına bağlıdır, en yaygını el mühürleridir. El mühürleri, Çin'in zamanı ifade eden on iki-hayvan sembolleri bir kombinasyonunu içerir.
![]()
Sen Naruto izle anlarsınANLAMADIM
eğiklik eğim yazacaktımAci: 1 (Aşağımı tarafamı yukarımı tarafımı zıplasın)
bunu gören tek kişi ben miyim![]()
Bunu geliştirince "adam ol sokarim fişeği hötüne" gibi konuşmalar başlamasın serverda
Fikir güzelmiş![]()
bu en sade haliPlugin cok kotu deil ama cok gelistirilebilir mesela bi sekilde bunu misal adama belli bi mesafeden sag tiklayinca karsindakini ucurcak sekilde yapsan plugin mini games plugini ile birlestirilip gzl bi minigame yapilabilir
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hop orada dur o on iki haycan aslında çinle alakalı değildir bizzat 12 hayvanlı Türk takvimiyle ilgilidir yani kökü Türklerdir yani bizden çin'e geçmişAnime bilmediğin için seni şukuluyorum.
(Jutsu(術 jutsuLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.),Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.veLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.serisinde; sıradan insanların doğal olarak taklit edemediği, birLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.kullanabildiği herhangi bir tekniği ifade eden genel bir terimdir. Jutsu çoğu kez, çeşitli metodlarlaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.kullanımına bağlıdır, en yaygını el mühürleridir. El mühürleri, Çin'in zamanı ifade eden on iki-hayvan sembolleri bir kombinasyonunu içerir.
![]()
Bana değil Vikipedi'ye söveceksinanadolu jetgüldüm ama yararlı olmuş +1[DOUBLEPOST=1387485478,1387485352][/DOUBLEPOST]
hop orada dur o on iki haycan aslında çinle alakalı değildir bizzat 12 hayvanlı Türk takvimiyle ilgilidir yani kökü Türklerdir yani bizden çin'e geçmiş
Güncelle Şunu BekliyoruzKardeş Güncellicem Dedin 1 Yıl OLdu Sonoyuncudaki gibi Pegasus yapsan
Ses Efekti ve Öne Dogru ilerlemede gelirse daha iyi olur
HADİ YAPTA VERELİM ŞUKUNU![]()