- En iyi cevaplar
- 0
8 error veriyor 
HAYLA OLAN HATALAR;HATALAR ÇÖZÜLDÜ
En büyük sorun benim AJ çıkmıyor girişteHAYLA OLAN HATALAR;
BAZENLERİ FİŞEK PATLIYOR
VE BİRDE FEKLEMESÜRESİNDE ORNEĞİN 50 TİCKSE LÜTFEN 5 SANİYE BEKLEYİN DİYE YAZILAR GELMİYOR ONU YAPARSAN GÜZEL OLUR.[DOUBLEPOST=1424557995,1424557434][/DOUBLEPOST]VE BİRDE HUB SUNUCULAR İÇİN IŞINLAYICI YAY SKRİPİTİ YAPARMISINIZ? PLUGİNİ BİRAZ ACAİPTE[DOUBLEPOST=1424610142][/DOUBLEPOST]@Republican Sensei HAYLA DÜZELTMEDİN SORUNU![]()
DÜZELECEKMİ? ONU YAZARMISIN?HAYLA OLAN HATALAR;
BAZENLERİ FİŞEK PATLIYOR
VE BİRDE FEKLEMESÜRESİNDE ORNEĞİN 50 TİCKSE LÜTFEN 5 SANİYE BEKLEYİN DİYE YAZILAR GELMİYOR ONU YAPARSAN GÜZEL OLUR.[DOUBLEPOST=1424557995,1424557434][/DOUBLEPOST]VE BİRDE HUB SUNUCULAR İÇİN IŞINLAYICI YAY SKRİPİTİ YAPARMISINIZ? PLUGİNİ BİRAZ ACAİPTE[DOUBLEPOST=1424610142][/DOUBLEPOST]@Republican Sensei HAYLA DÜZELTMEDİN SORUNU![]()
5 saniye yazısı olursa spam olur olmaz.DÜZELECEKMİ? ONU YAZARMISIN?
Bende fişek çıkmıyor,gerekli her şey var5 saniye yazısı olursa spam olur olmaz.
WG li alanda havai fişek patlamaz.
Eklenti güncellendi. Fişeği ozaman oyuna girişte ./aj ver ile yapacaksınız sorun gözükmüyorBende fişek çıkmıyor,gerekli her şey var
Republican o zaman bi skript yazsan ona tıklayınca da zıplasak?Eklenti güncellendi. Fişeği ozaman oyuna girişte ./aj ver ile yapacaksınız sorun gözükmüyor
/give firework_rocket 1 nameRepublican o zaman bi skript yazsan ona tıklayınca da zıplasak?
Bana pm olarak atar mısın?
Ya ben yaptım skript ve spawnda çıkıyor jet ama 1 kullanımdan sonra gidiyor/give firework_rocket 1 nameSenin skripte yazdığın isim) yaz
Bende bir sorun gözükmüyor.[DOUBLEPOST=1425661497,1424987903][/DOUBLEPOST]İndiriyorum fakat en son sürümünü indirmeme rağmen güncel değil diyo.
Güncellendi!Bende bir sorun gözükmüyor.