AnadoluTR 1.8x | SORUNSUZ AKTİF ! | /Rutbe , /Sakla , /Auc , /Team , Kelime Oyunları ve Dahası... |

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Sistemsel olarak yenilik yok gibi durmakta. Ayrıca sunucuya ne zaman girmeye kalksam ya whitelist açık ya da içinde bot olduğundan girmiyor. Bu tip sorunları çözmeniz ve gelişmeniz dileğiyle; başarılar.

mohan0133

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler 3Günlük Server Olmamıza Rağmen 40 Kişilik Rekorumuzu Kırdık Bu Demek Oluyorki Oyuncular Bizi Kaliteli Buldu Biz Kendimize Son Derece Güvenerek Oyuncularımıza Hizmet Veriyoruz , 2 Gündür Bot Koruması Aşamasındayız :) Dün Akşam Bot Korumamız Sorunsuz Bir Şekilde Devreye Girmiştir , Ayrıca Sizin Serverinizdede Değişik Birşeye Rastlamadık Çakma Lobi Yapmanız Dışında Buda Çok Basite Kaçıyor :) Sizede Başarılar.

DUYURU TAKIM PLUGİNİ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE DEVREYE GİRMİŞTİR >> her şey SİZLER İÇİN ANADOLUTR AİLESİ :)

Son düzenleme:

Yusuuffffff

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Selamun Aleykum. Server harika,güzel tek 1-2 sorun var. Ara sıra lag giriyor ve baya bi süre geçmiyor, 2. ise servera girmek istediğimizde girilmiyor. Bunlar olmasa harika server; başarılar.

Öncelikle Selamun Aleykum. Server harika,güzel tek 1-2 sorun var. Ara sıra lag giriyor ve baya bi süre geçmiyor, 2. ise servera girmek istediğimizde girilmiyor. Bunlar olmasa harika server; başarılar.

mohan0133

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Güncelleme Yapılıyor O Yüzden :) Ama Merak Etmeyin Yarın VİP ÇEKİLİŞİ OLACAK!! :))

her şey SİZLER İÇİN ANADOLUTR AİLESİ.

Yusuuffffff

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hepiniz diyorsiniz ki : 1.7'yi bırakıp 1.8'e geçmelisiniz. Bakın server zaten 1.7 severlere hemde 1.8 severlere hitap ediyor. Şahsen ben 1.7'yi daha çok seviyorum. Evet 1.8 baya yenilik vardı fakat 1.7'yi de unutmayalım.

Bu arada güncelleme akşam saat kaçta biter.

mohan0133

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER BAKIM BİTTİ!!! VİP ÇEKİLİŞİ VAR KOŞUN :)

+30 Online 3 ADET VİP ÇEKİLİŞİ >> DEMİR ALTIN ELMAS !!

Emekleriniz Bize Emanet

AnadoluTR 1.7x/1.8x[Survival] | LAGLAR GİDERİLDİ!!! | Takas,Xpsaklama,Team,Rütbe,İpeksi,Jobs

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yakında Görürsünüz! İyi Gunler

Hangi hakka hizmetle adamlara saldırıyorsunuz?!
IMG_5574.JPG
siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Milletin sunucusuna başkalarının adıyla sunucu reklamınızı yapıp oyuncu çalıyorsunuz! Ceza almamak için o ss'i paylaştım ama diğerlerini paylaşmaya beni mecbur etme! Benim adıma da başka sunuculara bot atma! Her yiğit kendi çöplüğünde öter, haydi çöplüğünde öt. 60 kişi çektin diye kendini kral felan zannetme. O size saldıran YurttasulhTR miydi herneyse sonuna kadar haklı. Yurtta sulh sana sesleniyorum destanın ip adresini bir an bile bırakma. Milletin sunucusuna saldırıp emek çalmak ne imiş görsün! Turk4life de sensin! Dha da cevap verip konuyu kirletme!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mohan0133

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hangi hakka hizmetle adamlara saldırıyorsunuz?! Ekli dosyayı görüntüle 42937 siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Milletin sunucusuna başkalarının adıyla sunucu reklamınızı yapıp oyuncu çalıyorsunuz! Ceza almamak için o ss'i paylaştım ama diğerlerini paylaşmaya beni mecbur etme! Benim adıma da başka sunuculara bot atma! Her yiğit kendi çöplüğünde öter, haydi çöplüğünde öt. 60 kişi çektin diye kendini kral felan zannetme. O size saldıran YurttasulhTR miydi herneyse sonuna kadar haklı. Yurtta sulh sana sesleniyorum destanın ip adresini bir an bile bırakma. Milletin sunucusuna saldırıp emek çalmak ne imiş görsün! Turk4life de sensin! Dha da cevap verip konuyu kirletme!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dediklerinden bir şey anladıysam namert olayım :) Fakat anladığım kadarıyla biz birilerine saldırmışız gibi konuşuyorsun ? Benim kimsenin sunucusunda gözüm yok AnadoluTR Yi Bilen biliyor Kimsenin ekmeğinde gözümüz olmadı. Saçma sapan iftiralarını git başkasına at güzel kardeşim iyi günler.

Konuda 4 aylık bir süre belirtmişsiniz ama ben 4 saatlik emek bile goremedim basarilar :ci:
Göremediğiniz şey neyse söyleyin yapalım ama herşeyimiz tam takır sorunsuz çalışıyor :)

tanıtım videosu eklendi