AndoraMC Network partnerini arıyor! (Başvurular kapandı)

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
PARTNER BULUNMUŞTUR.
ANDORAMC NETWORK (1.0)

Başlangıç = ??.??.2017 - ??:??

Hepinize merhaba değerli Gamer üyeleri,
Öncelikle sözüme şöyle başlamak istiyorum Türkiye'nin hali belli, birçok sunucu kendisinin aynısı bunu kimse inkar edemez, edecek olanda zaten daha bu piyasanın tamamını görmemiş demektir. Tabi ki belki hatırı sayılır düzeyde kendi çapında birçok yeniklik getiren sunucu mevcuttur fakat ben artık pek Türkiye piyasasıyla ilgilenmediğim için bu piyasanın gerisinde kaldım her neyse konumuz bu değil ancak konumuz bununla ileride bir yerde bağlantı kuracaktır! "AndoraMC" adı altında açılan ağımızın Türkiye'deki birçok sunucunun aksine gerçekten'de yenilikçi bir sunucu olacağını sizlere garanti ederim. Gerek yetkili ekibinin düzeyi gerek eklenti paketlerimiz ile birçok sunucudan farklı bir sunucu olmayı hedefliyoruz, Sunucumuzda kullanılan eklentiler kendimizce kodlanıp tasarlanmaktadır. Unutmayın ki tüm eklentiler kendimiz tarafınca kodlanmamış ve Spigot adlı Web adresinden'de yardım alınmıştır çoğunlukla API ve birçok şeyden yararlanan geliştirici ekibimiz ellerinden geldiği sürece bu sunucu için birçok yenilik eklemek için çalışmalara devam etmektedir kısacası bizlerle çalışmak isteyen Partner arkadaşlarıma sesleniyorum ben buradayım ve sizleri ekibimde görmekten mutluluk duyarım iyi günler dilerim.

Sunucu hakkında daha fazla bilgiyi sizlere Discord adresimizden sağlayacağım.

Partner nedir?
TDK sözlüğünde partner kelimesinin açılımı "Özellikle başrol oynayan sanatçının rol arkadaşı" anlamına
gelmektedir, Kısacası benim yol arkadaşım olacaksınız. Benim için ise partner sözcüğü yani sizin yapacağınız partnerlik
sunucuda şahsıma gerek para konusunda gerekse moral konusunda yardım etmenizdir unutmayın sizi buna zorlamıyorum.

Koşullar nelerdir?
Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren sunucunun yetkili ekibinde ola bilmek için şu koşulları benimsemiş ve kendinize yakıştırmış olmalısınız..
  • Eklentileri, haritaları, yetkili komutlarını ve daha birçok gizli özellikleri sunucu dışından kimseyle görüntülü ve yazılı bir şekilde paylaşmayacaksınız.
  • Eğer'ki 16 veya 17 yaşında iseniz vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçiniz.
  • Arkadaşınız veyahut en yakın aile bireyiniz olsa dahi sunucu içinden hiçbir şekilde yetki veyahut eşya gönderimi yapamazsınız!
  • Belli bir süre sunucu yönetmiş veyahut herhangi bir sunucuda en azından yüksek yönetimde iş yapmış olmanız sizi bir adım öne geçirir.
  • Herhangi yetkiyi kötüye kullanım durumunda sizin yapmış olduğunuz bağışların bir önemi olmaksızın direkt olarak sunucudan atılırsınız.
  • 1 hafta boyunca benimle özel olarak konuşmalara katılacaksınız ve aramızdaki tüm buzları eriteceğiz. (Sonuçta ortak olacağız)
  • Ve son olarak kabul etiğiniz gibi sunucuda yetkilere sahip olmayacaksınız sizin iyi biri olduğunuza inanmam gerekli, görüşmeler yapacağız.
  • Türkçeyi gereğince iyi kullanmayı bilmelisiniz, yazım kuralları'da buna dahildir.
  • Maddi durumunuzun iyi olması temenni edilir sonuçta para olarak'da bana yardımda bulunacaksınız.
  • Eğer ki bizimle çalışmaya başlarsanız bu koşulları kabul etmiş sayılırsınız.

İletişim adresimiz: Discord/pWnWwbV (Discord sunucumuz)

Son düzenleme:

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesaj yazan kişiler ilginiz için teşekkürler fakat bir kez daha söylüyorum yaşınız en az 16 olmalıdır ve diğer yetkili ekibi daha alınmayacaktır sadece Partner bana para konusunda yardım edecek bir kişi yani şu anda 120 TL var elimde fakat 160TL olması için 40TL lazım..

Benimle iletişime geçen her kese teşekürler, partnerimiz bulunmuştur.