Android Cihazlarda İnternette Sürekli Hata Veriyor

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son 1 haftadır evimizdeki android cihazlardan internet sitelerine girmeye çalışıyoruz sürekli virüs var vs. tarzında hatalar veriyor. Siteye hiçbir şekilde giremiyoruz. Lütfen bilen birisi yardımcı olsun.

1-2 farklı şekilde uyarı geldi örnek olarak şunu gösteriyim

Tamam veya onar seçeneklerine tıklayınca her seferinde aynı virüs programı çıkıyor

İki farklı virüs programı ile cihazları tarattım başka bir internet güvenliği programıyla interneti tarattım hepsine temiz dedi. Modemi resetledim , dns değiştirdim. Hala aynı hatayı veriyor.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sanırsam telefonuna uygulama ile ilgili bir virus bulaşmış normalde böyle bir hata yok olsa bile öyle sana virus programı tavsiye edebilecek kapasitede değil. Kullandığın internet tarayıcısı veya indirdiğin google play harici bir uygulamadan bulaşmış olabilir.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
telefonda veya kullandığın tarayıcıda bi sorun olablir.

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen de yedin mi? Ulan virüs olan ben sana geldim, virüs ben memnun oldum der mi?(!) Arkaya da sahte si em di ekranı çekmişler birde... Girdiğin sitenin herhangi bir reklam şirketiyle anlaştığı ve seni kendi uygulamalarına yönlendirdiği bir reklam aslında o.
Ona Bakarsan Dikkat!: Eğer bu forumda bu mesajımı beğenmezsen bilgisayarın heçklenir. (Örnek amaçlıdır, boş yere uyarı vermesinler :s)

Fun4IK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
fabrika ayarlarina dondur olmadi format at

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Google Playin kötülüğü yazılım yapmayı kısıtlasa bu kadar dert çekmessiniz. Önüne gelen uygulama yapıyor. Sonra hop arka planda çalışan bir şey sistemin için ediyor. http://lmgtfy.com/?q=android reklam virüsü temizleme Göz at çözüm bulamazsan fabrika ayarlarına geri al. Ek olarak android sahipleri ekranda gözüken Turbo Cleaner sayfasına girip uygulamayı bildirsinler. Kötü yararsız uygulamaları bildirirseniz google bunları kaldırır.

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Google Playin kötülüğü yazılım yapmayı kısıtlasa bu kadar dert çekmessiniz. Önüne gelen uygulama yapıyor. Sonra hop arka planda çalışan bir şey sistemin için ediyor. http://lmgtfy.com/?q=android reklam virüsü temizleme Göz at çözüm bulamazsan fabrika ayarlarına geri al. Ek olarak android sahipleri ekranda gözüken Turbo Cleaner sayfasına girip uygulamayı bildirsinler. Kötü yararsız uygulamaları bildirirseniz google bunları kaldırır.
Aynen, bi epııl kadar olamadılar.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bazı virüs programları kullanman için telefonda virus var olduğunu söylüyor.

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yahu empati midir nedir onu kurun işte. Siz dehasınız ve süper mukamml bi virüsçüsünüz gidip "Virüs var kardeş git temizleme indir" der misiniz? :D
Ayrıca hiçbir virüs de "xd ben virüsüm al bak saa temizleme proğrağmı veriyom hadi bb" demez. Vallahi girdiğin site reklam = para kazanmak için yapıyor.

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yahu empati midir nedir onu kurun işte. Siz dehasınız ve süper mukamml bi virüsçüsünüz gidip "Virüs var kardeş git temizleme indir" der misiniz? :D
Ayrıca hiçbir virüs de "xd ben virüsüm al bak saa temizleme proğrağmı veriyom hadi bb" demez. Vallahi girdiğin site reklam = para kazanmak için yapıyor.
Aga yok zaten virüs olmadığını biliyorum. İstediğim sitelere giremiyorum kapanmıyor bi türlü. Yeniden giriyorum aynı siteye gene aynı hatayı veriyor.