Android mi Windows Phone mi?

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kişselleştirme ve açık kaynak kodlu yazılım (Yani özgür bir şekilde istediğini yapabilme [telefon içinde ]) istiyor isen android eğer iş adamı isen ve ya virüs felan uğraşmak istemiyor isen ios. (Kusura bakma wp hakkında çok bir şey bilmediğim için yazamadım lakin arayüzü çok hoşuma gidiyor onu söyleyebilirim bir tek )
Windows Phone piyasaya yeni geldi o yüzden değerlendirmeye sokmaya bile gerek yok bence.
Eğer Android'i iyi kullanırsan virüs bulaşmaz. Zaten Dr.Web, Avast vs antivirüsler de var.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Windows Phone piyasaya yeni geldi o yüzden değerlendirmeye sokmaya bile gerek yok bence.
Eğer Android'i iyi kullanırsan virüs bulaşmaz. Zaten Dr.Web, Avast vs antivirüsler de var.
8 aydır anti virüs kullandım hiç de bir şey görmedi kaspersky ticari sürüm anti virüs dü kullandığım. Hani para da verdim anti virüse.. Artık çoğu açık kapandı bile.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ya evet de malum gugıl pıley sıtor bip ep sıtor kadar sağlıklı değil. O yüzdende çok iyi bilmeyenler virüsten kaybedebiliyorlar andıroyidi

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Windows Phone daha ucuz,daha az uygulama sunuyor
Android hem ucuzu hem pahallıyıda çok fazla uygulamayla sunuyor.
Android alırsan başın rahat eder.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Vindovs fon'da da geymloft oyunları ücretsiz diye biliyorum. (Başkasının yalancısıyım)

TRHercules

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Seçeneklerde değil ama İOS'u her zaman tercih ederim :D
Hızlıdır ve uygulama desteğinin Androidden aşağı kalır yanı yoktur.
Yanlışıkla konuyu hortlattım öf :D