AngryTurk Zorlayıcı Survival |AKTİF|KASALAR|MADENCİ TAVUK|YARASA| 1.8.x-1.12.x ---->

batuhanaltun52

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Serverde ne adalet nede saygı var. Rehber desen oyunculardan beter, kurucu desen yarım saat kufur edenlere 2 gun 'beyınsızlere bısey anlatılmaz' dıyenlere de 2 gun mute atıyor. Klan evı yapanların ıse klan evını sılıyor gırmeyın servere adalet 0

Oktay_TR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverde ne adalet nede saygı var. Rehber desen oyunculardan beter, kurucu desen yarım saat kufur edenlere 2 gun 'beyınsızlere bısey anlatılmaz' dıyenlere de 2 gun mute atıyor. Klan evı yapanların ıse klan evını sılıyor gırmeyın servere adalet 0
Aynen Kardeşim
Adam Küfür Ediyor 2 Gün Mute Atıyoruz Sen diyorsun ki 2 gün az 5 Gün At Diyorsun 5 Güne Yükseltmeyince ''Beyinsizler bir şey Anlamaz Zaten'' Diyorsun Bende 2 Gün Mute Attım
Sırf 5 Gün Mute Atmadı Diye
Rehberin Evinin Yanına Kocaman bir kale yapıp Üsten Lav Döküyorsun Burası Troll Ev Gece Yıkılır Diyorum Sende Biz O Adamdan Önce Yaptık Neresi Troll Diyorsun

Burada Senin Yorumunu Ciddiye Alacaklarını Sanmıyorum Biz Senin Gibi Çok Gördük :D
Sağ Üsten X İşaretine Bakıp Kaybolabilirsin ''Ya 0 Adalet Moruq 5 gün mute atmıyor bunlar beyinsiz :D''

furekean

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayırlı olsun Oktay
İyi hoş oyuncuların yükselirse daha iyi olur başarılar
Build ise normalin az üstü
Saygılar The_Obsider