Anılarınız

simdiki minecrafft mı eski minecraft mı ?

• simdiki çok iyi

Kullanılan: 1 14.3%
  • eski gunlerimi özledim

Kullanılan: 6 85.7%

• Kullanılan toplam oy
    7

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
hepiniz 1.5 , 1.4 günlerini bilir anılarınızı yazsanıza merak ettim ._.[DOUBLEPOST=1410206301,1410206171][/DOUBLEPOST]benim 1 anım serverin zengini rehberden patlayıcı görünmezlik almıştın en iyi 5 seviye buyulu demir kılıcımı vererek serverin en korunaklı ama claimsiz evine girip orayı bitirmiştin . ne günlerdi beee

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bana bide editle tek atarlardi eskiden lapis yok bisi yok adminden yalvardım bana 20 tane bedrock verdi ormanda bir ev yaptık sehre yürüyerek giderdik bir ok yerdim saklancam diye lava atlamıştım serverin en iyisinin kafasına ok dayayıp ya kılıcın ya ölüm demiştim :D

SlashBoy18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.4.7'de arkadaşlarım ile birlikte uzay gemisi yapıp savaştırmıştık.Onların ki çok güzel olmuştu benimki ise berbat.Birbirimize ateş topu fırlatıyorduk fırlatıcılardan :)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
daha hatırlarım
1.5 snapshot'ı mı aman ne command block geliyor geliyor... tabi o ara mojang'ın sitesine girip jarı indirip minecraft.jar'a atmanız lazımdı :)
ve snapsotta ne oynardık
ehmmmm öhööm heh start wars oynardık tabi texturepack de lazım :)

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Bende warp eventin kordinatını alır lapisin duvarını pistonala çeker sonra eventin kordinatlarına gidip dia bloclları sticky pistonla keserdim

HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0