OsuranJIJEK
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler animasyon yaptım nasıl olmuş (ilk deneme) (kötülerede açığım)
Son düzenleme:
O yeri kaldımayı bilsem ben GavATAR'IN ANİMASYON VERSİYONUNNU YAPARDIM DA NEYSEbravo bravo! yaptığın mükemmel animasyon olmuş sen yakında filmci olcaksın galiba![]()
Evet unttum ama şimdi ekledim yorumlarınızı bekliyorumHangi animasyon? Eklemeyi unuttun sanırım![]()
İlk deneme için çok başarılı birdahaki çalışmanızda animasyonuda görmek dileğiyle konudan ayrılıyorum.
Evet unttum ama şimdi ekledim yorumlarınızı bekliyorum
Evet unttum ama şimdi ekledim yorumlarınızı bekliyorumBilgisayarında o program boşa yer kaplıyor mu bilemem ama olmayan animasyon olmadığı için hiç yer kaplamıyor(Ama şu davranışın şu an çok yer kapladı
)
Blender mi? Ben Tost makinesi kullanıyorum daha çok...Mine-imator'dan ne kadar profesyonel şeyler yapabilirsin ki? Ben blender kullanıyorum, gayet de iyi animasyonlar oluşturabiliyorum. Ayrıca blender ücretsiz. Tavsiye ederim.
bazı yerleri ağzımdan aldın kardeş. Ama sen 1.0.0 sürümünü görmedin galiba çok güzel.Ben onu kullanıyorum.Blender mi? Ben Tost makinesi kullanıyorum daha çok...
Hep güldüğüm bir espri pardonŞakayı geçecek olursak blender bana aşırı zor geliyor... Cinema 4D bilgisayarımı çok yoruyor. 3DS Max'ta iyiyim, ancak ne yazık ki rig yok işimi kolaylaştıracak... Şöyle güzel bir rig bulsam rahat ederim ama işte, yapacak bir şey yok. (Rig kullanıp zamandan tasarruf etmek istiyorum :C)
Autodesk Maya desen kurduğum gibi kaldırdım böyle zorluk mu olur...
MineImator desen, denecek söz yok animatör saymıyoruz onu
Kısacası hepsinin sorunu var, animasyonu mu bıraksam krdş![]()
1.0.0 sürümünü biliyorum, ancak gölge ve hesaplamaları halen yetersiz. Bazı özel ek şeyler yapılamıyor, ki bunlardan bazıları çok önemli.bazı yerleri ağzımdan aldın kardeş. Ama sen 1.0.0 sürümünü görmedin galiba çok güzel.Ben onu kullanıyorum.