Animasyonlu MOTD

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ücretli eklentiyi ,3.şahıslar tarafından ücretini ödemeden linkini paylaşırsa konuyu arşive taşır ve bu eklentiyi ücretsiz dağıtmaya çalışan ve alan kişilere ağır yaptırımlarda bulunucağım.

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Krumb069 PlayerCountMessage Çalışmıyor.1.7.2 sürümü ancak 1.7.2 çalışmadığı için 1.7.9 indirdim spigot serverim napıcam ?

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Link Atarmısın Yasaksa özelden değilse burdan çünkü bulamadım

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız Ben 1.7.2 için kullanıorum v4.3 indirmem sıkıntı oluşturmazmı?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Spigot 1.7.10 demek 1.7.2 1.7.3,4,5,6,7,8,9,10 ve 1.8.x demek.
spigot 1.7.10 sadece 1.7.10 dur. ama 1.7 ve 1.8 sürümleri girebilmesi sunucunun 1.7.10 olduğunu değiştirmez.[DOUBLEPOST=1439714535,1439714504][/DOUBLEPOST]
Yalnız Ben 1.7.2 için kullanıorum v4.3 indirmem sıkıntı oluşturmazmı?
oluşturmaz diye düşünüyorum. 4.0 dan sonra animasyon geldi sanırım ondan sonrakileri deneybilirsiniz

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi bunu indirdiğimde 1.8.x girecekmi ve eğer giriyorsa nasıl engellicem çünkü 1.8de bizim markette bug var sunucu açtım 8gb ramlı 12aylık bide o kadar market yaptık bugün açıcaz da şu motd ve pet işi kaldı motd u halletsem iyi olcak

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Merhaba bu plugnin yani 'animatedmotd' adlı pluginin bungecoard olanı parasız fakat serverinin bungecoard olması gerekiyor bolelikle calıştırabiliyorsun

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar rtoolkit servermiş nasıl java sürümünü bulucam ? Kendi pcmden kurmadım Satın aldım