AnimatedMOTD'a Benzeyen Motd Varmı ? [Istek]

murat6135

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Baslıkta Belirttiğim Gibi Arkadaslar AnimatedMotda Benzeyen Motd Varsa Yardımcı Olurmusunuz ?

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
AnimMotd diye bir plugin vardı... Ama elbette paralı olanı almanı öneririm.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Evetde Bedava Varsa Daha Iyi Olur :D
Bedavacılık Mantığı*
İnsanlar o pluginleri kodlamak için neler yapıyor sen ise bedava olsa iyi olur diyorsun gerçekten biraz emeğe saygı göstermeyi bilmelisiniz. Paranız yoksada efendim gidiceksiniz MotdManager kullanacaksınız. (!)

murat6135

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bedavacılık Mantığı*
İnsanlar o pluginleri kodlamak için neler yapıyor sen ise bedava olsa iyi olur diyorsun gerçekten biraz emeğe saygı göstermeyi bilmelisiniz. Paranız yoksada efendim gidiceksiniz MotdManager kullanacaksınız. (!)
Kardeşim Ölede. Bedava Olsa Iyi Olur dedim Turk Milleti Zaten Hazıra Konur Bunu herkes Bilir

murat6135

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet Zaten Onu Kullanıyorum[DOUBLEPOST=1431281330,1431281299][/DOUBLEPOST]Keske AnimatedMotd Pluginine Benzer Motd Olsa Eğer Yoksa Satın Alıcaz Baska Çaresi Kalmadı

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Evet Zaten Onu Kullanıyorum[DOUBLEPOST=1431281330,1431281299][/DOUBLEPOST]Keske AnimatedMotd Pluginine Benzer Motd Olsa Eğer Yoksa Satın Alıcaz Baska Çaresi Kalmadı
Benim şu anda yadığım bir animasyonlu motd plugini var... Eğer 1 hafta daha beklersen bu forumda ücretsiz yayınlayacağım, o zaman indirirsin. Kullanımı da oldukça kolay. Eklentiyi tamamen kendim yazıyorum bu arada...

murat6135

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim şu anda yadığım bir animasyonlu motd plugini var... Eğer 1 hafta daha beklersen bu forumda ücretsiz yayınlayacağım, o zaman indirirsin. Kullanımı da oldukça kolay. Eklentiyi tamamen kendim yazıyorum bu arada...
Tamam Kardesim Simdiden Saol :)
Nereye Paylasıcaksın ? Hangi Konu Yani.

07veli07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
uniqemotd da güzel ben onu kullanıyorum her istediğin var türkçe karakter destekliyo ş,ı,ğ,ç,ö gibi ve
mesela 100 Kişi Şuanda Burada yazabiliyorsun.