Bedavacılık Mantığı*Evetde Bedava Varsa Daha Iyi Olur![]()
Kardeşim Ölede. Bedava Olsa Iyi Olur dedim Turk Milleti Zaten Hazıra Konur Bunu herkes BilirBedavacılık Mantığı*
İnsanlar o pluginleri kodlamak için neler yapıyor sen ise bedava olsa iyi olur diyorsun gerçekten biraz emeğe saygı göstermeyi bilmelisiniz. Paranız yoksada efendim gidiceksiniz MotdManager kullanacaksınız. (!)
Benim şu anda yadığım bir animasyonlu motd plugini var... Eğer 1 hafta daha beklersen bu forumda ücretsiz yayınlayacağım, o zaman indirirsin. Kullanımı da oldukça kolay. Eklentiyi tamamen kendim yazıyorum bu arada...Evet Zaten Onu Kullanıyorum[DOUBLEPOST=1431281330,1431281299][/DOUBLEPOST]Keske AnimatedMotd Pluginine Benzer Motd Olsa Eğer Yoksa Satın Alıcaz Baska Çaresi Kalmadı
Tamam Kardesim Simdiden SaolBenim şu anda yadığım bir animasyonlu motd plugini var... Eğer 1 hafta daha beklersen bu forumda ücretsiz yayınlayacağım, o zaman indirirsin. Kullanımı da oldukça kolay. Eklentiyi tamamen kendim yazıyorum bu arada...
Sunucu Eklentileri (Plugins) Forumunda AdvancedMOTD adında paylaşacağım İnşallah..Tamam Kardesim Simdiden Saol
Nereye Paylasıcaksın ? Hangi Konu Yani.