Anime çizgi film midir ?

Anime çizgi film midir ?

• Tabii ki evet.

• Kesinlikle hayır.

• Kararsızım.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
Biraz klasik olacak ama. Sizce anime çizgi film midir ? Çoğu animeci *otaku* dediğimiz kişiler anime'ye çizgi film değil derken, Çoğu animeyi sevmeyen insanlar da animenin çizgi film olduğunu düşünmekte. Bu konu beni hep şaşırtmıştır. Bu akım 2016 yılında başlayıp kısa bir süre içinde her yere yayılmıştır.

Öncelikle anime nedir ?

Anime : Japon çizim sanatıyla çizilmiş sanat eseridir, kendine özgü çizim tekniklerinden oluşur. ... Animeler, genelde mangaların televizyona ya da sinemaya uyarlanmasıdır.

Şimdi sizlere soruyorum Forum Gamer üyeleri. Anime çizgi film midir, yoksa değilmidir ? Lütfen tartışma çıkartmadan görüşlerinizi bildiriniz.
ANKETE OY VERMEYİ UNUTMAYIN.
İyi forumlar.

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Anime : Animasyon yani sanal çizim sanatı sanal ortamda çizilen karakterleri hareketlendiriyorlar kanımca ve hayır çizgi film değildir.

YunusEmreGT

"Talk is cheap, show me the code."
En iyi cevaplar
2
Evet, yine başladık :D
Anime çizgi film değildir. Çizgi film çocuklara yönelik eğlendirmek amaçlı yapılan kısa animasyonlardır. Animelerin farkı ise daha çok yetişkinlere ve gençlere yöneliktir. Çocuklara uygun olmayan birsürü yanı vardır. Çizgi film ile anime bağdaştırılamaz. :)

YunusEmreGT

En iyi cevaplar
2
Çocuklaşmayın anime çizgi filmdir.
Çizgi filmde öyle çocuklar için felan değildir.
Bi ton türü var.

Bakınız Google amca ne diyor;
Hocam ben genel olarak konuştum. Yani sana burda çocuklar için üretilen çizgi filmlerin, yetişkinler için üretilenlerden fazla olduğunu söyleyebilirim.
Ayrıca burdaki sitede rekabeti animecilerin kazandığı belli oluyor :3
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Üstelik bu sitede anime ve çizgi filmlerin farkları açıkça belirtiliyor.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Çizgi Film demek 1 saatlik kesitlerden ibaret. Anime ise sürekli olarak devam eden bir tür. Aynı dizi şeklinde yani. Otaku değilim ve animeler hakkında pek bir fikrim yok ancak Çizgi Filmleri Animeye benzetmek yerine Çizgi Dizileri animeye benzetebilirsiniz.

Gondar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
"Çizgi Film"in anlamı (definition'u) her kare değişen ve çizimlerden veya bilgisayar grafiklerinden veya fotoğraflardan oluşan, hareketli resim (motion picture) idir.
Çizgi filmi, çizgi film yapan ne stili ne konusu ne de hedef aldığı kitledir. Bunu üretim şekli belirler ve anime de bu şekilde yapılır. Anime, çizgi filmin alt kategorisi denilebilir.

Bunu neden kabullenemiyorsunuz bilmem fakat bu kötü bir şey değil. Anime de çizgi film de izleyen biriyim. İhtiyacınız biraz objektif yaklaşmak.
Yine de "Hayır tatmin olmadım." diyorsanız. İnternette bu tartışmanın binlerce örneği var onları okuyabilirsiniz.

Eğer beni inandırmak istiyorsanız. Objektif nedenlerle gelin.

YunusEmreGT

En iyi cevaplar
2
Çizgi Film demek 1 saatlik kesitlerden ibaret. Anime ise sürekli olarak devam eden bir tür. Aynı dizi şeklinde yani. Otaku değilim ve animeler hakkında pek bir fikrim yok ancak Çizgi Filmleri Animeye benzetmek yerine Çizgi Dizileri animeye benzetebilirsiniz.
Konuya fazla hakim olmasan da yorumunda doğru bir noktaya değindin.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Anime bir çizgi filmdir. Sevmediğimden filan değil. Gerçeklere hakim olmak gerek.