Anime Önerisi ??

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkese merhabalar,bir kaç gün önce animeye başladım (aslında pokemon,yu-gi-oh "izlemişti") ilk olarak gittim 07-Ghost adlı animeyi seçtim,
çokta beğendim fakat...25. bölüme geldim ve 2. sezonun olmadığını fark ettim ve bunun kaç yıldır gelemdiğini öğrendim =( O an çok
üzüldüm dergisini indirdim bu sefer çok berbattı.Kısacası bana önerebileceğiniz bir öpüşmesiz,aşksız,meşksiz bir film istiyorum...

Oyuncu213141 = "Haygsukuliksde izle pampa"

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Kekkai Sensen
Bende yeni başladım gayet hoşuma gitti. İlk bölümü bir izle istersen hoşuna giderse devam edersin.

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
* Beelzebub
* Mirai Nikki
* Bleach
* Accel World
* Fairy Tail
* Black Bullet
* Nanatsu no tazai
* Sword art online
* No Game No Life
* Code Geass
* Death Note
* Tokyo Ghoul
* Tokyo Ghoul A
* Shingeki No Kyojin
* Btooom!
* Yosuga no Sora

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Shingeki No Kyojin
Blood c
Deathnote
Ve vazgeçilmezimiz hentaü :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hı sen ole de,beelzebub daha iyi taammı.
Dostum Beelzebub'ı da izledim ama bu cidden çok başka bir Anime ilk defa böyle bir Anime izliyorum sanki başka izlediğim hiçbir animeye benzemiyor sadece çok ama çok az Kill La Kill'e benziyor O da ilk defa çıkan karakterlerin adlarını gösterirken ve birisi özel hareket kullandığında ekranda çıkan kocaman Japonca harfler.

• Ve unutmadan Hikayemiz Japonyanın bilmem neresinde geçmiyor New York'ta geçiyor.
  • OnePiece'de Zoroyu seslendiren adam bu Anime de de yine bir kılıç ustasını seslendiriyor ve bu karakter (Zapp) artık benim her türlü hal ve hareketleriyle favori anime karakterim.

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakugan - ilerledikçe cıvıyor maalesef :(
Tenkai Knights -:D Biraz saçma olaiblir
Victory KickOff-futbol animesi ...
hiçbirini izlemedi*