- En iyi cevaplar
- 0
Ben anime yasak demedim. Sadece fikrimi belirttim. Tartışmayı çıkaran sizsiniz.Ayrıca burada anime yasak diye bir kural yok ancak tartışma çıkarmak yasak. Bu kuralı sürekli aştığının farkında değilsin.
Ben anime yasak demedim. Sadece fikrimi belirttim. Tartışmayı çıkaran sizsiniz.Ayrıca burada anime yasak diye bir kural yok ancak tartışma çıkarmak yasak. Bu kuralı sürekli aştığının farkında değilsin.
Bi' şey dersem çok büyük şeyler derim yalnız. Ama ben öyle karaktersiz bir kişilik değilim. Bir kimsenin milli, dini, ailevi değerine saygı duyarım. Her şeyine saygı duyarım. Bir şeye çok bağımlı olduğu için onu orada burada azarlamam.Fikrimi paylaşıyorum ve savunuyorum.
Dediğin şeye göre değişir![]()
Peki bunları diyen ben miyim?Ben anime yasak demedim. Sadece fikrimi belirttim. Tartışmayı çıkaran sizsiniz.
Yüzlerce rapor edildi zaten, etiketlemek yerine rapor sistemi kullanın.Neyse konu kapansın.
@tekno 51
Öğrenin şunu.KONUYU KAPATMANIZI RİCA EDİYORUM BİLDİRİM GELİYOR !!!
İyi de sanane senin dahil olmadığın tartışmadan -.-"BİLİYORUM ZATEN BEN SADECE YAZMAYIN DEDİM.
Kanka senin değer verdiğin bi' şeye hakaret edilirse ve sen nasıl tartışmaya başlarsan, biz de öyleyiz.Yani şimdi bende sana hakaret edeyim tartışmaya katılayımmı ? ( ANİMEME İÇİN DEĞMEZ BEYA )
Ay öyle büyük yazınca yazı tipini değiştirince çok kuul oluyosun .sBir çizgi film'e değer vermekmi güldürme.
Kanka galiba sende de sorun var.Anlamadığım bir çizgi film izliye izliye aşık olmuşunuz onu bırak sizi çok etkilemiş yazılarınız konuşma tarzınız filan çok değişmiş örnek verirdimde ortam müsait değil.
Oooo senin sorunun büyük hadi baybayNe ara kanka olduk anlamadım ? Hem kanka sadece kızla kanka olunur erkekle gardaş olunur.