Anime pls

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ecchi yada harem türünde anime biliyormusunuz veya soyle bi anime Doğa üstü güç , Aksiyon, Komedi, Harem, Komedi biliyosaniz yazsaniz animesiz kaldım :(

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
seni gidi sapık seni :D ama ablan sana yardımcı olucak merak etme :D

"Mirai Nikki" ( Bitirmiştin )
"High School DXD" ( Serisini Bitirmiştin )
"Noragmai" (Ecchi cok deil ama )
"Angel Beats" (Buda tatmin etmeyebilir)
"Seikon No Qwaser" (Biraz abartılı bunuda izlemiştin)
"High School Of The Dead" (Bu biraz fazla ecchi)
"Kiss X Sis" (%100 Ecchi)
"Dakara boku wa,H ga dekinai" (Buda ecchi ve süper güç)
"Kore Wa Zombie Desuka serisi" (Buda zevkli ve ecchi, daha cok aksiyon ama)
"Asobi Ni Iku Yo" (Senin yaşındayken severek izlerdim, ecchi temalı %100)

Bunları hazm edebilirsen daha seviyeli şeylerde öneririm sonra :p

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Bir bakalım... Aklıma gelmedi.. MyAnimeList imde malesef yok:D turkanimeden sırayla baka baka gidiyorum.. izlediklerimden güzel olanları yazacağım..
Öncelikle tek bir türe bağlı kalma.. Harem - ecchi.. Gayet güzel animeler var piyasada.. Bu yüzden araya 1-2 tane karıştırıorm ... ecchiden sıkılınca aç izle emi..
Elfen Lied (ecchi var ama romatizm yok) Efsanedir
Büyük seri olarak fairy tail başlayabilirsin.. Biraz ecchidir..
Another - Ecchi değildir ama güzeldir
Code Geas - Ecchi az.. Gerçek Efsanelerdenn..
Infinite Stratos.. Aradığın türde... 2 sezonu var.. izleyince mesaja beğeniyi basarsın -_-
Btoom - Güzeldir ama romantik - dram diye hatırlıorm..
Adam gibi bir seri istiyorsan Steins Gate de baya sağlam yapımdır..
Date a Live Harem-Ecchi.. istedigin türde
Hagure yusha no estetica.. Buda Tam tamına istediğin türde.. Baş karaktere kopmuştum..
Sakurasou Pet no kanojo.. Güzel bir romantik komedi.. azıcık ecchi .. 2 kız var aşk üçgeni var..
veeeee To Love Ru - Motto - Darkness 3 sezonu var.. Abi çokkkk saol allah ne muradın varsa versin dersin izleyince -_-
Nisekoi de yeni animelerden 2. sezon gelior.. baya ecchiye gidiş görüyorum 2. sezonda..
Boku wa tomodachi ga sukunai... HAREM - ECCHILERIN en iyisi bence.. yani ben 4 defa izledm bu seriyi.. baya güzeldir:D 2. sezonuda var.. 3. sezon yolda.
Rosario to Vampire.. Ögh pantsu dolu bu.. Güzel ama kadın iç çamaşırından soğursun 1.bölümden itibaren.. Ama tam bir ecchi harem..
School Days. Çok güzel bir romantik komedi.. (şaka şaka :D sonunu izlede psikolojin bozulsun :D ) şöyle 1-2 hafta ecchiyi bırak romantizm bile izleyemezsin..:D
Yosuga no Sora.. Ensest sevmem .. iğrendim izlerken.. ama ecchi harem buda
The World God Only Knows 3 sezonu var.. Romantizm ve harem.!! güzeldir .. Epey komiktir:D
ore no kanojo to osananajimi ga shuraba sugiru yazamadım google yazdı yerime:D hahah.. az ecchi .. harem romantizm..
Shuffle - Baş karaktere ne sövmüştüm.. gitti hangi kızı seçti ya:S
Amagami SS- Oyundan anime yapılma bir seri.. her kıza gidio kahraman:p
Oreimo ( Eh - İdare eder.. baya bir sövmüştüm ama)
Maji de Watashi ni Koi Shinasai.. Bu anime de gülme krizlerine girmiştim bazı yerleri çok sağlam:D
Full Metal Panic - Tam ecchi sayılmaz ama 2 kız arasında gidip gelior diyeblrz..Baş karakter tam bir terminator -_- duygusuz eski kgb ajanı..

İyi seyirler

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir bakalım... Aklıma gelmedi.. MyAnimeList imde malesef yok:D turkanimeden sırayla baka baka gidiyorum.. izlediklerimden güzel olanları yazacağım..
Öncelikle tek bir türe bağlı kalma.. Harem - ecchi.. Gayet güzel animeler var piyasada.. Bu yüzden araya 1-2 tane karıştırıorm ... ecchiden sıkılınca aç izle emi..
Infinite Stratos.. Aradığın türde... 2 sezonu var.. izleyince mesaja beğeniyi basarsın -_-
Hagure yusha no estetica.. Buda Tam tamına istediğin türde.. Baş karaktere kopmuştum..
Sakurasou Pet no kanojo.. Güzel bir romantik komedi.. azıcık ecchi .. 2 kız var aşk üçgeni var..
veeeee To Love Ru - Motto - Darkness 3 sezonu var.. Abi çokkkk saol allah ne muradın varsa versin dersin izleyince -_-
Nisekoi de yeni animelerden 2. sezon gelior.. baya ecchiye gidiş görüyorum 2. sezonda..
Boku wa tomodachi ga sukunai... HAREM - ECCHILERIN en iyisi bence.. yani ben 4 defa izledm bu seriyi.. baya güzeldir:D 2. sezonuda var.. 3. sezon yolda.
Rosario to Vampire.. Ögh pantsu dolu bu.. Güzel ama kadın iç çamaşırından soğursun 1.bölümden itibaren.. Ama tam bir ecchi harem..
School Days. Çok güzel bir romantik komedi.. (şaka şaka :D sonunu izlede psikolojin bozulsun :D ) şöyle 1-2 hafta ecchiyi bırak romantizm bile izleyemezsin..:D
The World God Only Knows 3 sezonu var.. Romantizm ve harem.!! güzeldir .. Epey komiktir:D
ore no kanojo to osananajimi ga shuraba sugiru yazamadım google yazdı yerime:D hahah.. az ecchi .. harem romantizm..
Amagami SS- Oyundan anime yapılma bir seri.. her kıza gidio kahraman:p
Maji de Watashi ni Koi Shinasai.. Bu anime de gülme krizlerine girmiştim bazı yerleri çok sağlam:D
Full Metal Panic - Tam ecchi sayılmaz ama 2 kız arasında gidip gelior diyeblrz..Baş karakter tam bir terminator -_- duygusuz eski kgb ajanı..

İyi seyirler

Keşke daha cok ecchi paylaşsaydın :D paylaştıklarından sadece 2 3 tanesini izlicek onlarıda yarım :p

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Paylaştıklarımın yüzde 80 ni ecchi:S yarısı da ecchi harem türündeki animeler:S

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paylaştıklarımın yüzde 80 ni ecchi:S yarısı da ecchi harem türündeki animeler:S

Kayranın zevkini biliosam onların çoğuna bakmicak bile hatta kaale bile alimcaktır ^.^
ama 1 2 si hariç, zaten eminim benimkileri bitirene kadar sıra gelmez :p

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amagami SS- Oyundan anime yapılma bir seri.. her kıza gidio kahraman[emoji14]

İyi seyirler
Code Geass'a takıldım ben. Ecchi mi oluyor şimdi code geass :( Ayrıca shuffle finali favori finalim benim :/ Yeşil saçlı kızlar favorimdir o.o

Anime önerisine gelirsek. Boşver ecchide takılı kalmayı. Ya hentaü alemine adım atıp ecchiyi aş ya da gözünün görebildiği yerleri genişlet. Başka animeleri kontrol et. Seni sürükleyecek animelere başla. İzlemediysen alttaki animeleri izle mesela hepsi uzun seriler bunların.

1-) One Piece(Anime sıralamamda 1. Sırayı paylaşan 4 animeden biridir.)

2-) Bleach

3-) Fairy Tail

4-) D.Gray Man(Anime sıralamamda 1. Sırayı paylaşan 4 animeden biridir. Bitirdikten sonra mangayı yutabilirsin...)

5-) Keteikyoushi Hitman Reborn! (Katekyo Hitman Reborn!)(Anime sıralamamda 1. Sırayı paylaşan 4 animeden biridir. Bitirdikten sonra mangaya devam edeceksin...)

6-)Dragon Ball serisi.(Efsanedir. Başka bir söze gerek yok. Anime izleyen herkesin ezbere bilmesi gereken bir anime. tabii ki bu da anime sıramda 1. Sıradaki son anime.)

7-)Toradora(İzle. Pişman olmazsın)

z0ringremory

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Highschool DxD
Date a Live
Kiss X Sis
Yosuga no Sora
Sora no Otoshimono
Seikon no Qwaser
Absolute Duo
Baby Princess 3D Paradise Love
Kuttsukiboshi
Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne!
Sekirei
Shinmai Maou no Testament
Dakara Boku wa, H ga Dekinai.
Akikan
Infinite Stratos
Trinity Seven

İzlediğim ecchilerin yarısı. Hepsini TürkAnime'den aratarak bulabilirisin.
Bundan sonra héntailer geliyor.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Eve gidene kadar canli kalabilirsem bakarim

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Biri Harem mi dedi? B)
Samurai Champloo izle hayatımda hiçbir Anime de bu kadar fazla genel ev görmedim ben :D

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Code Geass'a takıldım ben. Ecchi mi oluyor şimdi code geass :( Ayrıca shuffle finali favori finalim benim :/ Yeşil saçlı kızlar favorimdir o.o

Anime önerisine gelirsek. Boşver ecchide takılı kalmayı. Ya hentaü alemine adım atıp ecchiyi aş ya da gözünün görebildiği yerleri genişlet. Başka animeleri kontrol et. Seni sürükleyecek animelere başla. İzlemediysen alttaki animeleri izle mesela hepsi uzun seriler bunların.

1-) One Piece(Anime sıralamamda 1. Sırayı paylaşan 4 animeden biridir.)

2-) Bleach

3-) Fairy Tail

4-) D.Gray Man(Anime sıralamamda 1. Sırayı paylaşan 4 animeden biridir. Bitirdikten sonra mangayı yutabilirsin...)

5-) Keteikyoushi Hitman Reborn! (Katekyo Hitman Reborn!)(Anime sıralamamda 1. Sırayı paylaşan 4 animeden biridir. Bitirdikten sonra mangaya devam edeceksin...)

6-)Dragon Ball serisi.(Efsanedir. Başka bir söze gerek yok. Anime izleyen herkesin ezbere bilmesi gereken bir anime. tabii ki bu da anime sıramda 1. Sıradaki son anime.)

7-)Toradora(İzle. Pişman olmazsın)

Öncelikle hataların.. code geass ecchi sahneleri vardır.. dikkatli izlersen bulabilirsin.. Ecchi sırf baş karakterin cinsellik içerikli film gibi olaylara girmesi değildir..
1-2 sahnede kallen net çıplak ..
Shuffle konusunda spoiler veriyorsun dikkatini çekerim.. İzlemeyenlerin zevkini kaçıracaksın.. -_- Spoiler verirken dikkatli ol..

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hataların.. code geass ecchi sahneleri vardır.. dikkatli izlersen bulabilirsin.. Ecchi sırf baş karakterin cinsellik içerikli film gibi olaylara girmesi değildir..
1-2 sahnede kallen net çıplak ..
Shuffle konusunda spoiler veriyorsun dikkatini çekerim.. İzlemeyenlerin zevkini kaçıracaksın.. -_- Spoiler verirken dikkatli ol..
Yazımı spoiler vermemek amacıyla yazmadım. Hem kısmen ecchi ile ecchi arasında dağlar kadar fark var. Kısmen ecchiye sallanan göğüslerde girer bu mantıkla. O halde animelerin çoğu ecchi? Hatta dragon ball hard ecchi? Sonuçta gokunun tamamen çıplak sahneleri var. Bulmanın da arkadan çıplak halini görebiliyoruz? Üzgünüm ama ecchi anlayışımız farklı. İnsanları heyecanlandıran 3-5 sahne ecchi sınıfına sokmaz animeyi.

• Beğen
Reactions: DIO