Bir bakalım... Aklıma gelmedi.. MyAnimeList imde malesef yokturkanimeden sırayla baka baka gidiyorum.. izlediklerimden güzel olanları yazacağım..
Öncelikle tek bir türe bağlı kalma.. Harem - ecchi.. Gayet güzel animeler var piyasada.. Bu yüzden araya 1-2 tane karıştırıorm ... ecchiden sıkılınca aç izle emi..
Elfen Lied (ecchi var ama romatizm yok) Efsanedir
Büyük seri olarak fairy tail başlayabilirsin.. Biraz ecchidir..
Another - Ecchi değildir ama güzeldir
Code Geas - Ecchi az.. Gerçek Efsanelerdenn..
Infinite Stratos.. Aradığın türde... 2 sezonu var.. izleyince mesaja beğeniyi basarsın
Btoom - Güzeldir ama romantik - dram diye hatırlıorm..
Adam gibi bir seri istiyorsan Steins Gate de baya sağlam yapımdır..
Date a Live Harem-Ecchi.. istedigin türde
Hagure yusha no estetica.. Buda Tam tamına istediğin türde.. Baş karaktere kopmuştum..
Sakurasou Pet no kanojo.. Güzel bir romantik komedi.. azıcık ecchi .. 2 kız var aşk üçgeni var..
veeeee To Love Ru - Motto - Darkness 3 sezonu var.. Abi çokkkk saol allah ne muradın varsa versin dersin izleyince![]()
Nisekoi de yeni animelerden 2. sezon gelior.. baya ecchiye gidiş görüyorum 2. sezonda..
Boku wa tomodachi ga sukunai... HAREM - ECCHILERIN en iyisi bence.. yani ben 4 defa izledm bu seriyi.. baya güzeldir2. sezonuda var.. 3. sezon yolda.
Rosario to Vampire.. Ögh pantsu dolu bu.. Güzel ama kadın iç çamaşırından soğursun 1.bölümden itibaren.. Ama tam bir ecchi harem..
School Days. Çok güzel bir romantik komedi.. (şaka şakasonunu izlede psikolojin bozulsun
) şöyle 1-2 hafta ecchiyi bırak romantizm bile izleyemezsin..
Yosuga no Sora.. Ensest sevmem .. iğrendim izlerken.. ama ecchi harem buda
The World God Only Knows 3 sezonu var.. Romantizm ve harem.!! güzeldir .. Epey komiktir
ore no kanojo to osananajimi ga shuraba sugiru yazamadım google yazdı yerimehahah.. az ecchi .. harem romantizm..
Shuffle - Baş karaktere ne sövmüştüm.. gitti hangi kızı seçti ya
Amagami SS- Oyundan anime yapılma bir seri.. her kıza gidio kahraman
Oreimo ( Eh - İdare eder.. baya bir sövmüştüm ama)
Maji de Watashi ni Koi Shinasai.. Bu anime de gülme krizlerine girmiştim bazı yerleri çok sağlam
Full Metal Panic - Tam ecchi sayılmaz ama 2 kız arasında gidip gelior diyeblrz..Baş karakter tam bir terminatorduygusuz eski kgb ajanı..
İyi seyirler
Paylaştıklarımın yüzde 80 ni ecchiyarısı da ecchi harem türündeki animeler
![]()
Code Geass'a takıldım ben. Ecchi mi oluyor şimdi code geassBir bakalım... Aklıma gelmedi.. MyAnimeList imde malesef yokturkanimeden sırayla baka baka gidiyorum.. izlediklerimden güzel olanları yazacağım..
Öncelikle tek bir türe bağlı kalma.. Harem - ecchi.. Gayet güzel animeler var piyasada.. Bu yüzden araya 1-2 tane karıştırıorm ... ecchiden sıkılınca aç izle emi..
Elfen Lied (ecchi var ama romatizm yok) Efsanedir
Büyük seri olarak fairy tail başlayabilirsin.. Biraz ecchidir..
Another - Ecchi değildir ama güzeldir
Code Geas - Ecchi az.. Gerçek Efsanelerdenn..
Infinite Stratos.. Aradığın türde... 2 sezonu var.. izleyince mesaja beğeniyi basarsın![]()
Btoom - Güzeldir ama romantik - dram diye hatırlıorm..
Adam gibi bir seri istiyorsan Steins Gate de baya sağlam yapımdır..
Date a Live Harem-Ecchi.. istedigin türde
Hagure yusha no estetica.. Buda Tam tamına istediğin türde.. Baş karaktere kopmuştum..
Sakurasou Pet no kanojo.. Güzel bir romantik komedi.. azıcık ecchi .. 2 kız var aşk üçgeni var..
veeeee To Love Ru - Motto - Darkness 3 sezonu var.. Abi çokkkk saol allah ne muradın varsa versin dersin izleyince![]()
Nisekoi de yeni animelerden 2. sezon gelior.. baya ecchiye gidiş görüyorum 2. sezonda..
Boku wa tomodachi ga sukunai... HAREM - ECCHILERIN en iyisi bence.. yani ben 4 defa izledm bu seriyi.. baya güzeldir2. sezonuda var.. 3. sezon yolda.
Rosario to Vampire.. Ögh pantsu dolu bu.. Güzel ama kadın iç çamaşırından soğursun 1.bölümden itibaren.. Ama tam bir ecchi harem..
School Days. Çok güzel bir romantik komedi.. (şaka şakasonunu izlede psikolojin bozulsun
) şöyle 1-2 hafta ecchiyi bırak romantizm bile izleyemezsin..
Yosuga no Sora.. Ensest sevmem .. iğrendim izlerken.. ama ecchi harem buda
The World God Only Knows 3 sezonu var.. Romantizm ve harem.!! güzeldir .. Epey komiktir
ore no kanojo to osananajimi ga shuraba sugiru yazamadım google yazdı yerimehahah.. az ecchi .. harem romantizm..
Shuffle - Baş karaktere ne sövmüştüm.. gitti hangi kızı seçti ya
Amagami SS- Oyundan anime yapılma bir seri.. her kıza gidio kahraman[emoji14]
Oreimo ( Eh - İdare eder.. baya bir sövmüştüm ama)
Maji de Watashi ni Koi Shinasai.. Bu anime de gülme krizlerine girmiştim bazı yerleri çok sağlam
Full Metal Panic - Tam ecchi sayılmaz ama 2 kız arasında gidip gelior diyeblrz..Baş karakter tam bir terminatorduygusuz eski kgb ajanı..
İyi seyirler
Code Geass'a takıldım ben. Ecchi mi oluyor şimdi code geassAyrıca shuffle finali favori finalim benim :/ Yeşil saçlı kızlar favorimdir o.o
Anime önerisine gelirsek. Boşver ecchide takılı kalmayı. Ya hentaü alemine adım atıp ecchiyi aş ya da gözünün görebildiği yerleri genişlet. Başka animeleri kontrol et. Seni sürükleyecek animelere başla. İzlemediysen alttaki animeleri izle mesela hepsi uzun seriler bunların.
1-) One Piece(Anime sıralamamda 1. Sırayı paylaşan 4 animeden biridir.)
2-) Bleach
3-) Fairy Tail
4-) D.Gray Man(Anime sıralamamda 1. Sırayı paylaşan 4 animeden biridir. Bitirdikten sonra mangayı yutabilirsin...)
5-) Keteikyoushi Hitman Reborn! (Katekyo Hitman Reborn!)(Anime sıralamamda 1. Sırayı paylaşan 4 animeden biridir. Bitirdikten sonra mangaya devam edeceksin...)
6-)Dragon Ball serisi.(Efsanedir. Başka bir söze gerek yok. Anime izleyen herkesin ezbere bilmesi gereken bir anime. tabii ki bu da anime sıramda 1. Sıradaki son anime.)
7-)Toradora(İzle. Pişman olmazsın)
Yazımı spoiler vermemek amacıyla yazmadım. Hem kısmen ecchi ile ecchi arasında dağlar kadar fark var. Kısmen ecchiye sallanan göğüslerde girer bu mantıkla. O halde animelerin çoğu ecchi? Hatta dragon ball hard ecchi? Sonuçta gokunun tamamen çıplak sahneleri var. Bulmanın da arkadan çıplak halini görebiliyoruz? Üzgünüm ama ecchi anlayışımız farklı. İnsanları heyecanlandıran 3-5 sahne ecchi sınıfına sokmaz animeyi.Öncelikle hataların.. code geass ecchi sahneleri vardır.. dikkatli izlersen bulabilirsin.. Ecchi sırf baş karakterin cinsellik içerikli film gibi olaylara girmesi değildir..
1-2 sahnede kallen net çıplak ..
Shuffle konusunda spoiler veriyorsun dikkatini çekerim.. İzlemeyenlerin zevkini kaçıracaksın..Spoiler verirken dikkatli ol..