Anime Skin Denemem

Fides

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne Bileyim.Aslında Bıraktım Denmez.Yani Bi Ara Bir Gün Sanki Hiç Yapamıyormuş Gibi Oldum.Örneğin Benim Beşinci Sınıftan Beri İngilizceyi Full Çekiyorum.Ama İlerdede Böyle Olursa Diyede Azcık Korkmuyorum Değil.Konuya Gelirsek Çizerken Sanki Beynim Bana O Resmi Veriyor Bende Kopyalıyor Gibiydim.O Lanet Olası Gün Aklıma bir şey Gelmedi Ve Geleceğinide Yok Etti .-.
Hmmmm buna benzer şeyler bir ara bana da oluyordu ama saçmalık olarak saydım ve çizime devam ettim. Bence sende böyle şeyleri saçmalık olarak saymalı ve çizime devam etmelisin eminim yeteneğin vardır :)

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmmmm buna benzer şeyler bir ara bana da oluyordu ama saçmalık olarak saydım ve çizime devam ettim. Bence sende böyle şeyleri saçmalık olarak saymalı ve çizime devam etmelisin eminim yeteneğin vardır :)
En Son Denediğimde Ortaya Çıkan Şeyi @ByAehn e Sormak İsteyebilirsin .-.

Fides

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En Son Denediğimde Ortaya Çıkan Şeyi @ByAehn e Sormak İsteyebilirsin .-.
Bak öğüt vermeyi sevmem ama her sanatçının kötü dönemi olabilir ilham gelmez, kötü çizersin ve ya başka bir şey böyle bir dönem geçirdiğinde pes etmek korkakça bir davranış olur eğer pes edersen amacına ulaşamazsın böyle dönemlerde ne kadar kötü çizdiğini düşünsen de pes etmemelisin.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak öğüt vermeyi sevmem ama her sanatçının kötü dönemi olabilir ilham gelmez, kötü çizersin ve ya başka bir şey böyle bir dönem geçirdiğinde pes etmek korkakça bir davranış olur eğer pes edersen amacına ulaşamazsın böyle dönemlerde ne kadar kötü çizdiğini düşünsen de pes etmemelisin.
Dönem Dediğin 3 Senedir Sürüyor Ama.Aklıma Gelen Teori İse Derslerden Dolayı.bir şey Düşünüyorum Ders Geliyor Beynimi Olabildiğince Dinlememeye Çalışıyorum :C

Fides

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dönem Dediğin 3 Senedir Sürüyor Ama.Aklıma Gelen Teori İse Derslerden Dolayı.bir şey Düşünüyorum Ders Geliyor Beynimi Olabildiğince Dinlememeye Çalışıyorum :C
Mantıklı bir teori ^_^ Bana bir kaç eserini gönderebilirsen sevinirim kötü olduğunu düşünsen de lütfen gönder...